| andreutza_5786 a întrebat:

Buna din noubig grin am o prietena si nu stie ce sa aleaga.pe deoparte acolo e prietenul lui pe care il iubeste dar daca ramane cu el ar duce o viata cu lipsuri.pe de alta parte este unu la care tine foarte mult si el o iubeste si ar avea langa el o viata de vis? voi ce ati alege?

Răspuns Câştigător
| MiSskAt-xx a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa se gandeasca bine, sa se gandeasca la cine tine cu adevarat, langa cine ar fi intr-adevar fericita. Intr-adevar, fericirea nu consta in bani, bogatii si toate alea. Daca ea va fi fericita langa baiatul langa care spui tu ca ar duce o viata cu lipsuri, atunci sunt sigura ca vor trece mult mai usor peste situatiile grele care se vor ivi pe parcurs. Cred ca daca cei doi sse iubesc, pot invinge saracia, sa zic asa. Se pot ridica impreuna, astazi e mai greu, maine cine stie? Viata ni se schimba fara sa realizam, nu se stie ce ne asteapta in ziua urmatoare. Acum ramane la aprecierea ei, la cine tine cu adevarat si langa cine si-ar dori un viitor.

Bafta! kiss

3 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Prietenul ei pe care îl iubeşte, pentru că dacă renunţă la el în favoarea celuilalt, va regreta şi ştie şi ea asta. În viaţă nu totul ţine de bani, întreab-o ce vrea, să fie nefericită dar să aibă o viaţă ok, sau să fie fericită şi să muncească pentru a avea ceea ce-i trebuie. Ea trebuie să aleagă nu noi. Acum ce va alege, nu depinde de noi, ci de câtă minte şi suflet are ea. Baftă!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă-l iubea cu adevărat pe prietenul ei, nici nu-şi punea problema asta.
Şi eu când spun că unele femei mint cu neruşinare când spun că nu se uită la bani, îmi iau stupid.
Dacă e fiţoasă egocentristă stă cu ăsta de are bani să-i ţină târtiţa înghiţitoare de bani, dacă e OM sănătos la cap stă cu ăla cu care chiar se simte împlinită.
Depinde cu ce parte a corpului gândeşte când face alegerea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca l-ar iubi pe primul, nu si-ar pune aceasta intrebare. Spune-i sa-si asculte inima, nu va regreta.