| Daria900 a întrebat:

Din toamna sunt in clasa a 9-a si am inceput sa vorbesc cu o viitoare colega pe facebook si m-a intrebat de ce nu mi-am pus poze, eu neavand niciuna cu mine. I-am zis ca nu sunt genul care sa-si faca toata ziua poze cu telefonul si a raspuns sec, de tipul: N-am mai vazut asa ceva, dar e ok, ce pot sa spun...Si lasa de inteles ca ma considera ciudata.
Nu cred ca as vrea sa-mi pun poze pe fb doar de dragul de a le pune, cu mine in toate ipostazele, nu-mi place. Ce sa fac ca sa par o persoana care nu e ciudata si nici anti-sociala, daca nu sunt genul care sa iasa cu nimic in evidenta?

2 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

In principiu e neobisnuit sa iti faci facebook si sa n-ai nici macar cateva poze cu tine. Macar una. Si nu, nu trebuie sa fie multe si in toate ipostazele, dar macar una si buna. Facebook e totusi o retea de socializare care se bazeaza pe fotografii si abia apoi pe linkuri cu chestii dragute si interesante sau cum il folosesc altii pentru a-si promova blogul.

Ce sa faci? Pai, simplu, postezi si tu macar o poza cu tine si gata. Si oricum, nu te mai nelinisti atata.

| TypeInterestingNicknameHere a răspuns:

Ți-am văzut și întrebarea anterioară. Dacă nu vrei să pui poze, nu pune.E doar o viitoare colegă pe care încă nu o cunoști și nici nu te cunoaște așa că why so many fucks given?
Anii de liceu sunt o perioadă în care o să te schimbi mult și o să înveți multe.Fii autentică și nu face lucruri doar ca să placi altora.
În clasa a 12-a o să râzi de întrebarea asta, dacă mai intri pe TPU până atuncihee hee