| Ciociiiiivtmmmm a întrebat:

Bună! Ieri am ajuns acasă de la liceu la 17( am mai stat în oraș și fac navetă). Când șoferul s-a apropiat de stația la care trebuia sa coborî,i-am spus "Lăsați-mă în strada,vă rog frumos" pentru că nu mai cobora nimeni(asa e regula). După ce l-am rugat, a zis "Și lu' ăla care e în spate ce ii fac?"(probabil mai era un șofer în spate,nu m-am uitat),iar eu i-am zis ca nu mai coboară nimeni( m-am gândit că mai e vreun băiat în autobuz). După aceea, a zis" Fa,nu înțelegi ca nu e vorba de faptul ca nu mai coboară nimeni? Te las aici(în strada) sa vina ala din spate sa te ducă la islaz sa facă ce vreau cu tine", iar eu i-am zis "De ce vorbiți asa? Eu v-am vorbit frumos." Oricum acel șofer e foarte nesimțit (injura mereu si intr-o zi a pipăit o fata pe fund). M-am enervat foarte tare! De ieri doar la asta mă gândesc! Voi ce i-ați zice? Credeți ca ar trebui sa-i mai zic ceva despre asta luni?

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dincolo de limbajul uzual de șofer, pare că totuși a avut intenții bune. Apropo, acolo unde ziseși să oprească " în strada", e stație?

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu-i mai zi nimic, comporta-te normal. Daca se repeta atitudinea lui, roaga pe cineva sa sune la firma si sa reclame faptul ca soferul respectiv pipaie minore, nu este amabil si vorbeste foarte vulgar.
Oamenii in genul asta ascund de obicei altfel de probleme, nu se poarta asa pentru ca ar avea ceva personal, sunt depasiti de situatie si nu au energie sa inteleaga ce se intampla in jur, nu reusesc sa fie amabili de slabi ce sunt, pentru ca si asta necesita cateva calitati.
Probabil este din categoria celor care se chinuie sa faca munca de jos, neavand potential nici pentru atat.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Lăsați-mă în strada"?
Trebuia sa spui "Asta e statia mea" sau "Cobor in statie"
Soferul s-a legat de cuvantul "strada"

Oricum, exista buton de Stop la fiecare usa. Trebuia sa apesi si soferul stia ca vrei sa cobori.

| siriusblack98 a răspuns:

Plangere frumos mai departe la firma la care lucreaza.

| Solane a răspuns:

Nu spui prea clar dar inteleg ca tu nu voiai sa cobori in statie ci undeva inainte. In camp? Soferul s-a gandit la protectia ta. Cel care venea din urma ti-o facea ca Dinca (stii cazul).
Ce sa-i mai spui? Nu mai arunca gaz pe foc.