anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai cum pot sa-mi fac aspectul meu personal la hi5big grin? Dau fundylove struck

Răspuns Câştigător
| sensesDelight a răspuns:

Intră pe profilul tău și vezi că sub poza de profil scrie "schimbă aspectul paginei/profilului". Apasă acolo. Apoi sus în dreapta scrie cu albastru "Creează un aspect", apasă iar. Apoi trebuie să-i dai neaparat un nume paginei, altfel nu se salvează. Introdu o poză și vezi că lângă ai un pătrățel micuț, apasă pe el să vezi dacă poza merge. Altfel nu se încarcă poza. Apoi poți face tu schimbările pe care le dorești.
După ce termini apasă pe "Save" și se salvează la aspecturi create de tine.
Ca să îl activezi, intră iar pe profilul tău, sub poză - schimbă aspectul - sus stânga "Aspecte create de mine". Acolo găsești aspectul pe care l-ai făcut. Apoi apasă pe "utilizează".

2 răspunsuri:
| LoLo_9163 a răspuns:

Aspect la avatar sau la imginea de fundal? La avatar poti sa dai sus sau unde e fata aia cu semnul intrebarii parca pe ea s la aspect stii ca sunt mai multe detalii.nu stiu cu despre mine etc si apoi esye"Creeaza un aspect nou"... apoi alegi ce vrei.

| anemarrie97 a răspuns:

Aspectul personal te referi la mascota de pe hi5? dai click pe ea si ii schimbi infatisarea daca te referi la skin dai change skin si iti alegi u din multittudinea de skinuri!