Buna Bibiutza,
O sa-ti spun acelasi lucru, pe care l-am spus si altui copil de pe site: este foarte bine sa porti aparatul si sa-ti rezolvi asa dantura, chiar daca trebuie sa-l porti 2 ani. La urma urmei ce te intereseaza ce zic ceilalti, nu esti prima si nici n-o sa fii ultima care poarta aparat. Ce este mai important pentru tine, eventuale vorbe ale unor colegi(care numai buni colegi n-ar fi in acest caz) sau sa ramai cu o dantura urata? Si mai gandeste-te ca, daca mai amani mult, cu atat o sa-ti fie mai greu si o sa trebuiasca sa-l porti mai mult. Sanatate si numai bine!
Hey!
Wake-up girl!
Nu vreau sa par ca sunt mama ta dar, daca nu il pui acum o sa faci cea mai mare greseala, pe care sigur o vei regreta!![]()
Sora mea si la pus tot in clasa a8-a si nimeni nu a zis nimic!
Cand si-a cunoscut colegii de la liceu nu au zis nimic, cine crezi ca se uita in gura ta
?
Pe viitori tai colegi cred ca o sa ii intereseze mai mult ce fel de om esti decat daca ai sau nu aparat dentar!:d
Trebuie sa ai grija ce mananci pentru. ca iti pot ramane resturi in aparat si asta ar fi foarte deranjant!
In plus, nu o sa ti-l puna tot 1dt.![]()
Dupa cateva luni o sa il ai pe tot :d.
Eu zic asa, sa vb cu mama ta sa til puna de anul asta ca prieteni pe care ii ai acum in generala te vor accepta asa cum esti. si in a 9-a sa nu-l mai porti pentru ca ar fi un an de cosmar pentru tine. Vb cu ea.
Succes
Ma faci sa rad sincer.
Vai, un aparat fix 2 ani. Ce e asa mare branza? O sa ai o dantura frumoasa, cum s-a mai zis...SE UITA CINEVA IN GURA TA?
bye
Buna. In primul rand nu iti mai face atatea griji cu privire la ce vor spune prietenii tai pentru ca e mai important ca tu sa te simti bine si sa ai o dantura frumoasa.
Eu am patit cam la fel.cand eram in clasa a 3a am avut nevoie de ochelari (i-am purtat cam 2-3 ani ) si stii ce? Acum ma bucur.Nu mai stiu in ce clasa tot asa am avut nevoie si de aparat dentar.Si atunci si eu m-am jenat dar prietenii m-au acceptat asa si nici nu a fost permanent. Acum imi pare rau ca am renuntat la aparat pentru ca odata cu trecerea anilor iti vine mult mai greu sa porti ochelari sau aparat dentar.Deci tu esti inca in crestere, ai prefera ca pe la 18-19 ani sa porti aparat? Mai bine il porti acum si te asigur ca peste ani ii vei multumi mamei tale.
Si eu am aparat dentar... si eu tot cam prin clasa a-8-a mi-l dau jos. Dar stai linistita, nu o sa rada prietenii. Asa eram si eu inainte, dar chiar nu m-am astepat ca ei sa fie asa de treaba cand m-au vazut cu aparat...Mult noroc!
Mai bine il pui acum, si peste un an jumate vei scapa de el, si gandeste-te la rezultat, o sa ai o dantura perfecta daca il pui acum, dar daca tot amani, o sa iti para rau cand o sa fi mare si te vei gandi ca mama ta avea dreptate
succes >