1. Sincere condoleante familiilor indurerate. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa mangaie sufletele celor ramasi nemangaiati de tragica despartire.
2. Sincere condoleante familiilor indurerate pentru pierderea incomensurabila pe care au suferit-o. In astfel de momente cuvintele ar fi de prisos…Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-i cunoasca.
3. Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei premature si nedrepte a celor care ne-au fost mentori si colegi. I-am cunoscut, i-am apreciat, i-am admirat! Vor ramane vesnic in amintirea noastra! Suntem alaturi de familiile indoliate. Sincere condoleante!
4. Sunt profund indurerat. Cuvintele nu imi sunt de nici un ajutor in a-mi exprima durerea pe care o simt in acest moment.Sincere condoleante.
5. Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit prea mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte, scumpa noastră mamă
6. Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă a dragii noastre mame şi bunici.
7. O rugăciune, o floare, o lumânare şi lacrimi de durere pe tristul tău mormânt, bunica noastră dragă.
8. Cu inimile îndurerate, ne rugăm pentru odihna veşnică a celui care a fost un om de aleasă omenie,
9. Greu le este copiilor să recunoască şi să trăiască, în ciuda realităţii implacabile, momentele în care unul dintre părinţi trece în lumea celor drepţi. Prin astfel de clipe trece acum familia bunilor noştri colegi şi prieteni, la despărţirea de bunul lor tată, socru şi bunic. Alăturăm lacrimile noastre celor ale îndureratei familii, asigurând-o de întreaga noastră compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie.
10. Suntem alături de unchiul nostru, la ceas de grea încercare, acum când buna lui soţie, a trecut la cele veşnice. Dumnezeu s-o odihnească în pace
O rugaciune, o floare. o lumanare pe tristul tau mormant. Odihna vesnica a celui care a fost un om de aleasa omenie MIRCEA CRISAN.
Oh, îmi pare rău. Dar mesajele, în acest caz, n-au cum sa fie frumoase, ci doar... triste.
anonim_4396 întreabă:
Iasmyna întreabă:
JohannaStone întreabă: