| Cata240 a întrebat:

Nu inteleg de ce stau unii toata ziua pe facebook. Chiar nu au ce face? Acum vreo cativa ani stateau pe mes. Sunt dependenti de cate o retea din asta banala?

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Nici eu nu inteleg asa-zisa dependenta de Facebook. Multi sunt avizi in ceea ce priveste detaliile vietii altora si se hranesc cu acestea, uitand ca au o viata proprie. Exista o multime de activitati mai placute si mai constructive decat statul pe o retea de socializare cu orele (de fapt, aproape orice alta activitate este mai interesanta decat statul pe Facebook sau alte retele similare).

4 răspunsuri:
| FABULOSUL6000 a răspuns:

De prostii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare trebuie sa piarda intr-.un fel timpul, dar na, nimeni nu il pierde cu " cap. prefera sa se pupe in dos pentru un like in plus. e patetic

| Lisiele a răspuns:

Unii sunt dependenti iar altii pur si simplu nu au o viata sociala.
Cand nu ai prieteni, aturaj sau macar niste colegi in fata carora sa te dai mare si sa arati cine esti sau pur si simplu nu ai cu cine discuta la un suc singura ta viata sociala devine facebook-ul.

| love0910 a răspuns:

Sincer mie mi se pare foarte aiurea. Cred ca e o "moda" daca ii pot spune asa...dar eu nu o respect...nu am facebook. Prefer sa imi petrec timpul cu prietenii mei REALI, nu cu cei pe care nu ii cunosc macar dar i-am acceptat pe facebook ca sa am cati mai multi pe lista.