| Denisa_Laura_2000 a întrebat:

Pana acum am avut în plan sa merg la liceul militar, eu fiind clasa a 8-a. Dar de curând mi-a venit ideea cu stewardesa și nu mi-o pot scoate din cap. Părinții mei fiind de acord sa-mi plătească școala, doar ca mi-e frica sa nu-mi dezamăgesc sora... Oare dacă fac liceul militar pot după sa fac o școală de aviație?

4 răspunsuri:
| Aannonimm a răspuns:

Pai se poate dar pentru a fi stewardesa trebuie sa:
-urmezi scoala de aviatie (cursurile nu sunt gratis costa 5000 euro) care ti-l plateste compania aeriana
-sa iti obtii liceenta de insotitor de bord(peste 350 de articole de invatat )
- companiile europene angajeaza de la 18 ani
-companiile din orient 21 de ani
Limita maxima de angajari este de 35 de ani doar daca nu ai experienta
Inaltimea trebuie sa fie de minim 1, 65
-trebuie sa dai proba pentru inot
- tatuajele le permite doar daca nu sunt vizibile cand porti uniforma
-limba engleza la perfectie
-starea de sanatate la fel
-diploma de bacalaureat, facultatea terminata...etc cer multe
Iar la scoala militara iti trebuie sa stii doua limbi straine la 6 te trezesti la 10 dormi si multe altele si muncesti mult deci poti sa le faci pe amandoua dar va fi greu

| Denisa_Laura_2000 explică (pentru Aannonimm):

La mine nu e problema de inaltime(1.78 m) sau de bani. Doar ca sunt foarte indecisa. Mai ales ca din clasa a 6-a aveam ideea asta cu liceul militar și acum ca a apărut asta nu știu.
Nu mai știu ce sa fac. Îmi doresc sa merg la liceul militar, dar și sa merg după la școala de aviație. Chiar nu ma pot decide

| Zaruba a răspuns:

Poti face liceul normal si dupa sa faci o facultate de politie sau sa mergi la armata, daca esti indecisa ada vei avea timp de gandire

| Denisa_Laura_2000 explică (pentru Zaruba):

Nu prea as vrea la un liceu normal deoarece visul meu de mica era sa merg acolo și sa renunț acum... i-as dezamăgi pe toți, inclusiv pe mine. De asta întreb dacă pot face liceul militar și după școala de aviație. Ca în caz de ceva sa am timp sa ma gândesc la liceu ce vreau sa fac cu adevărat. Poate chestia asta cu stewardesa tine, nu știu, un an și după gata, sau poate tine pana termin liceul