| RфZaημtzα a întrebat:

pana cand poti da fundita? adica pui o intrebare si trebuie sa dai fundita, cand poti da cel mai tarziua, in cat timp?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Peste 3 zile primesti o notificare pe e-mail, ca trebuie sa alegi un raspuns castigator, si din acel moment mai ai la dispozitie fix 2 zile. Deci ai fix 5 zile, ca sa alegi un raspuns. Desi am vazut multe cazuri, cand nici dupa cateva luni raspunsul castigator n-a fost ales automat (de robot). Inseamna, ca acest lucru tine si de noroc.winking Numai bine!

4 răspunsuri:
| DmnProfesoara a răspuns:

Din caute am auzit dupa 5 zile sau 1 saptamana. Dar daca tu n-ai primit un rasp satisfacator nu e obligatoriu sa dai funditawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, poti da fundita chiar de prima data daca iti place raspunsul sau mai asteptzi cateva zile sa vezi daca primesti si alt raspuns la intrebarea ta. Eu dau fundita in functie de raspuns dar ascult putin si de "glasul inimii" sa-i zic, adica la unele raspunsuri simti un mic fior care te coplesesc. Inseamna ca acel raspuns a ajuns si la inima ta. Nu stiu daca este valabil si la tine treaba cu inima, dar incearca totusi.

NOname
| NOname a răspuns:

@RoZanutsa.:X, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!winking

| RфZaημtzα explică:

Cpl.meritai.love strucklove struck