Stefan
| Stefan a întrebat:

Buna prieteni! Fericire îngrasa? Care alimente iti aduce buna dispozitie?

Răspuns Câştigător
| micurutza2005 a răspuns:

Fericirea nu are legatura cu ingrasatul sau slabitul, ea e o stare, un sentiment daca poate fi gasita cu adevarat ceea ce eu nu cred.sant anunite alimente care pot ajuta la adrenalina la endorfina cum le mai spune hormonilor fericirii nu mai stiu, dar nu prea imi dau seama care sunt, dar fructele, anumite condimente, legume, ceaiuri nu stiu exact dar trebuie sa fie ceva.

6 răspunsuri:
| cornculapte a răspuns:

Nu stiu daca fericirea ingrasa, desi am auzit ca rasul ingrasa. Nu am dat mare importanta acestei vorbe care circula, nici nu mi-am rezervat vreun minut din timpul meu cu scopul de a face cercetari in acest sens, dar inclin foarte tare sa cred ca e doar un mit. In primul rand pentru ca dupa ce rad cu pofta o buna bucata de timp, imi simt muschii abdominali ca si dupa o sedinta de fitness, deci daca iti soliciti muschii, nu prea cred ca ai cum sa te ingrasi. In al doilea rand pentru ca la cat am ras doar in ultima saptamana, ar trebui sa fiu acum printre candidatii unei lupte sumo.

| Vizitiul a răspuns:

Care este el agramat!

| nobody_9468 a răspuns:

Eu slabesc cand sunt fericita si iubitabig grin
Alimente care aduc fericire? N-am auzit de asa ceva.Stiu doar ca guma ma ajuta cand sunt stresata.

Bafta.

| criss:) a răspuns:

Buna! si eu am auzit ca rasul ingrasa si face riduri.asa spunea profesoara noastra de desen cand radeam excesiv in ora eilaughing
alimente care imi aduc buna dispozitie? daca am pofta de ceva cam imposibil, de exemplu in mijlocul iernii de pepene si imi aduce cineva sunt foarte fericita.deasemenea si ciocolata imi aduce buna dispozitie.happy

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Ti-or fi aducand fericire si faptul ca iti poti permite sa le cumperi. Oricum la varianta asta nu m-am gandit - eu probabil ca desi mananc destul de bine - probabil m-am ingrasat de fericita ce sunt laughing
Oricum starea de fericire ti-o dau alimentele precum ciocolata sau pana si painea deoarece dupa ce le mananci iti creste nivelul endorfinelor (asa numitele hormon al fericirii) si asta iti creaze stare aparenta de buna dispozitie.
Rasul este o sanatate pentru organism si nu ingrasa. Totusi regimul alimentar nesanatos o va face sigur - daca nu in tinerete atunci mai tarziu in anii maturitatii. Oricum numai regimul alimentar nu este vinovat ci si lipsa noastra de miscare.

| ydaflory a răspuns:

Buna prietene! Da, fericirea ingrasa daca nu depui efort. Un aliment care iti aduce buna dispozitie? Nu stiu, poate la un gratar cu prietenii si cei dragi, in natura.si nici nu mai conteaza ce alimente pui pe gratar, sotia cu un pupic dulce si gata si desertul.

Întrebări similare