| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Bună seara! Am găsit pe internet o prezicătoare care din când în când, pe lângă videoclipurile cu cărțile de tarot și zodii, mai face și videoclipuri despre cum pot fi făcute diverse ritualuri cum ar fi,, ritual sa am bani mulți ",, ritual sa se îndrăgostească de mine ",, ritual sa se despartă de el" Faza este ca eu am dat peste canalul doamnei Claudia ci ritualurile datorita unui prieten! Recent o fata a început să iasă cu cineva, iar el o plăcea, asa ca a cautat ritualuri despre cum sa îi despartă și a descoperit canalul doamnei Claudia! Ideea este ca nu știe dacă sa facă acest ritual cu despărțirea deoarece nu știm riscurile asa ca am sunat-o pe doamna Claudia, ea având numărul de telefon pe canal, dar ea ne spune ca nu poate sa ne dea detalii decât contra cost! Ne-a cerut vreo 3000 de lei ca să ne spună cum sa facem ritualul de despărțire corect! Voi ce părere aveți, sa ai dam banii? Eu as da sincer, 3 milioane nu mi se pare mult, eu dau un milion iar amicul meu doua milioane dar ma tem sa nu fie escrocherie, sa nu îi dăm banii iar apoi sa nu mai răspundă la telefon și sa ne blocheze numărul! Voi ce spuneți? Noi chiar vrem sa știm cum se face acest ritual?

1 răspuns:
| gabicoo a răspuns:

Dă-i Florică - poate așa rămâi fără bani de internet și nu ne mai stresezi cu întrebări idioate!

Văd că ai lipsit de pe TPU aproape o lună. Ai stat cuminte în salon de ți-au dat drumul? N-au făcut bine. Să știi că halloweenul are efecte nefaste asupra celor dezechilibrați energetic și ai să te întorci la balamuc mai rău decât ești acum.
Ține cutia cu pastile aproape de tine.