Cu media 5.87 mai poti gasi locuri probabil la constructii sau lieul agricol, fiindca la liceele cu profil de stiinte sociale s-au ocupat deja locurile.
1. De ce vrei sa pleci de la liceul privat? Daca parintii tai nu te puteau sustine financiar, nu erau de acord sa te inscrii acolo.
2. Media aia de 5, 87 este de la admiterea la acel liceu? Sau este media de la EN?
Daca pana in clasa a 8-a ai avut medii peste 9 si ai intrat doar cu 5, 87, ceva este in neregula acolo. Inseamna ca notele din gimnaziu nu au fost pe merit.
Eu sunt la liceu privat deoarece la repartizare am intrat la un liceu care era mult prea departe de mine., am dorința de a pleca de la liceu deoarece în primele două zile s-a văzut direct cum colegii își bat joc de cei care își văd de treabă și nu se studiază serios., la vorba de medie la EN a fost din cauza la motive medicale și probleme cu emoțiile, nu a ieșit foarte bine, mai ales ca dupa ce s-au dat rezultatele nu am reușit să dau contestație când eu de fapt trebuia să iau medie mai mare.