| Anonimuluscyk a întrebat:

Am 14 ani,si sunt foarte timida. De exemplu, daca cineva se baga inaintea mea, pur si simplu tac si inghit.De multe ori cand vorbesc cu cineva,parca mi se inoada limba si rostesc cuvintele cu,,susul in jos".Nu stiu ce sa mai fac. Are cineva un leac pentru timiditate, un sfat, orice.Ati trecut si voi prin asa ceva? daca da,cum v-ati revenit? Vreau sa stiti ca nu sunt proasta,citesc mult, pe hartie pot sa scriu o multime de cuvinte si expresii frumoase, dar asa...
Va rog mult sa ma ajutati! Funda

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

O sa cresti si ai sa devii mai agresiva acum prinzi experienta vietii.

| EliiAmphetamine a răspuns:

Am trecut si eu prin faza asta. Eram tipa ciudată, timidă, n-aveam niciodată nimic de spus etc. Intr-o zi m-am gândit ca de ce să tac și să înghit când îmi pot exprima părerea. M-am schimbat. Acum nu mai sunt așa închisă în mine, e adevărat, tot ciudată/diferită sunt, am alt anturaj etc dar nu mai sunt timidă. Încearcă să-ți exprimi părerea mai mult, să nu lași oamenii să te rănească. Încearcă să nu treci de la o extremă în alta, cum am făcut eu (acum sunt tipa rea de care toti se tem), dar fii tu și nu-i lasa pe ceilalți sa te domine! Baftă!; 3