| davidblueeyes a întrebat:

Buna TPU am 2 intrebari poate putin prostesti in legatura cu armata :)).As vrea sa va intreb daca are rost sa dau la Academia Fortelor Terestre in conditiile in care armata s-ar putea desfiinta caci functioneaza inutil.
Ce rol are prezenta unei armate in Romania? Oricum nu vor mai fi razboaie iar daca vor fi sigur nu se va mai desfasura pe front ca in anii 50' ci va fi utilizata tehnologia bombelor, rachetelor eventual avioanelor.Ce importanta are investitia banilor in armata si plata salariilor soldatilor si superiorilor lor care poate ca nu este unul mare dar se aduna si se face mare acest cost + ca apar si cheltuieli cu combustibul avioanelor, elicopterelor etc. Oricum armata Ro nu se va ridica la nivelul armatei FR, SUA, FR etc. Daca chiar ar izbucni un razboi Romania ar fi facuta praf in cateva ore de armata FR nu mai vorbesc de SUA. Daca valoarea ei se apropie de 0 dc sa nu fie chiar 0 caci tot una ar fi in caz de urgenta.
Uitati-va aici

http://www.realitatea.net/......03463.html

Din Eu Rusia este liderul, are 4.500 avioane iar Ro 168? Ce rezolva Basescu daca cumpara inca 10-15 si cheltuie ctv mld lei caci tot acolo ii.Repet, in cazul unui atac am fi zdrobiti cu sau fara armata, deci revin, CE ROST ARE ARMATA IN RO? PAREREA MEA E CA DOAR CHELTUIE MULTI BANI INUTIL.

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

Cine stie, rusii prosibil vor veni peste voi daca Putin se extinde mai mult cu planurile de razboi iar oamenii in armata isi au rostul ca soldati, daca o iau razna aparatele ca in red alert li se bruiaza semnalul si cad la pamant sau devin in contra aliatiilor. In caz de razboi nu se ajunge nicaieri si asa nu prea mai sant resurse naturale si vom muri in circa 100 de ani.