| stefan31 a întrebat:

Buna TPU? Am o intrebare:Ce este acela un Webkinz?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animăluţele Webkinz sunt nişte adorabile jucărioare din pluş, pe care le primeşti cu un Cod Secret unic care îţi permite să intri în Webkinz World şi să te joci cu o versiune virtuală a animăluţului tău.

Pentru a găsi un magazin, mergi pe prima pagină Webkinz şi dă click pe butonul CAUTĂ MAGAZINE. Pentru animăluţele nou lansate Webkinz sau Lil'Kinz ar putea lua o săptămână ca să ajungă la magazinul tău, dar ai posibilitatea să le pre-comanzi. Dacă un magazin nu are Animăluţele Webkinz pe care le cauţi, cere-le la comandă. Există de asemenea magazine online de unde poţi cumpăra Animăluţe Webkinz. Doar tastează pe Google cuvântul WEBKINZ!

fundita pls!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Animăluţele Webkinz sunt nişte adorabile jucărioare din pluş, pe care le primeşti cu un Cod Secret unic care îţi permite să intri în Webkinz World şi să te joci cu o versiune virtuală a animăluţului tău. Poti sa-ti cumperi si tu.Cine vrea cont cu multi Webkin pe el in schimbul contului tau.ID este lety_dulcica.

| denisa_5045 a răspuns:

Sunt niste creati frumuase si intresante dar sunt si o prostie deoare ce dupa un an sau doi daca nu cumperi altul iti ingeata contul eu am 6 animale si e super sa le ingrijesti le duci la doctor le cumperi haine mancare pat. etc. si te distrezi in acelasi timp!

Întrebări similare