Ideea e ca gradul de smecherie sa fie mai ridicat decat al vecinului.Ai vazut tu smecher adevarat fara haifaiv? Fara poza langa cea mai frumoasa masina din oras? Fara poza cu o tipa buna care NU e sora maritata a celui mai bun prieten? Fara poza cu euro de hartie? Fara lant de "aur"? Fara multi prietenii luati in goarna?
Sau printese fara poze editate ruaz? Fara botyk? Fara versuri scrise pe wc la descrieri? Fara dorinta de a-si gasi un cocalar cu abdomentul lui Dudu Stelatu`? Fara o pozic mik la Bamboo? Fara o poza cu ochelari de soare in casa?
Nimeni nu e ca ei.Mare si grea le va fi caderea intr-o balega de la marginea drumului
Sa trecem cu vederea numele tau abdsolut normal de pe TPU...
Eu nu m-am saturat de ei, daca ar disparea de cine as mai rade?
Da, e o dovada 'fuarte' mare de prostie, de vina sunt parintii(parerea mea).
Eu m-am saturat de foarte mult timp de ei si... yachh numai cand aud cuvintele deja :-& (stiti ce vreau sa zic! )@pedaladeacceleratie:poate ca eu nu am un nume tocmai normal dar acolo nu scrie Printesa nu stiu de care sau alt nume care sa fie deranjant...
Da! m-am saturat pana peste cap, ca de mere acre
asa ca ei sunt stapanii inelelor
Da, dar din pacate asta este chiar sistemul de promovare in Romania. Nume gen: arfe de boier, printzesa de occident, mare shucarime au invadat cam toate siteurile de socializare. E un mod de a iesi in evidenta[ intr-un mod negativ, clar ]. 'E PA TREND' cum s-ar spune.
Daa... M-am saturat pana peste cap de manelisti dati cu tone de gel si cu ochelari in casa care pe deasupra mai au si bani (din "ciordeala"), toate printesele cu botox si silicoane, bronzate de 5 ori pe saptamana care sunt cu cate un gigolo mondial cu multi bani, care au haifaiv cu cel putin 9 poze in chiloti si pun nistre poezii de te doare capu, cu nume de "smechera" si cu commuri pline de manele si pove cu sclipici sau gagici dezbracate. Daca mai apar mule exemplare de genu`, Romanica o sa-si schimbe numele in the land of cocalari. P. s astia se inmultesc repede![]()
haruharu întreabă: