@jacob_black, Andra este din Campia Turzii nu din Turda sau Cluj, cum mai zice ea pe la cate o emisiune, si este 100% rroma. http://www.gandul.info/......zii-887556
Banica e rrom tatal lui era de etnie rroma, de Andra nu stiu ce sa cred, dar Alex are mutrita de rrom ...poate...nu stiu sigur doar de Banica
Andra? Eşti nebun, măi anonim? Dacă nu îţi place de ea, nu o categoriza drept rromă. O cunosc bine pe Andra, este din Turda(jed. Cluj, pentru cine nu ştie) şi nu e de origine romă. Din contră, e româncă ARDELEANCĂ de-a noastră 1000%
.
Eu ştiam de Andreea Bănică...
Acum sincer, crezi ca mai conteaza daca sunt? Oricum ei se comporta mai bine decat niste romani: au talent, sunt "de gasca" dupa cum se vede, deci putin mai conteaza ce au la baza. Parerea mea.
Si doamna ta de istorie de unde e asa sigura?
Poate este adevarat pentru ca si eu am vorbit la istorie despre asta si ne-a spus ca un rrom poate avea orice culoare a pielii, ochilor si a parului.Si la urma urmei tiganii nu sunt ceea ce intelegem noi, tiganii au o anumita cultura si termenul de rromi vin de la romani
Acum cat de adevarat este:d
Connect-r, Alex si Stefan Banica jr. sunt rromi
Andra e ardeleanca... chiar ea a spus-o in emisiunea lu' barba-su
Nu conteaza etnia, conteaza omenia si bunatatea sufleteasca.Cu exceptia lui Stefan ceilalalti trei mari artisti stiu ca sint rromi si cel mai important lucru e ca sintem mindrii cu ei.Tot respectul din lume pentru toti patru.
Hmm...haideti sa va zic ceva.io sunt tiganca dar nimeni niciodata nu si- a dat seama de acest lucru ...de fiecare data cand era vb de un sondaj de fiecare data am ridicat mana si nu mi a fost niciodata rusine de originea mea sa va spun si de ce.cu c sunteti voi ROMANII mai presus ca mine? de fiecare data mi am pus intrebarea asta
KiGtOgT întreabă: