| pwp a întrebat:

azi vorbeam la istorie despre tiganii din romania.
si am ajuns sa vb despre vedete.si doamna ne-a spus ca conect-r, alex, stefan banica si ANDRA rromi.
despre conect-r si alex stiam, dar despre stefan banica, si mai ales, andra, nu aveam idee!
voi ce ziceti?
e adevarat?
funda!

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

@jacob_black, Andra este din Campia Turzii nu din Turda sau Cluj, cum mai zice ea pe la cate o emisiune, si este 100% rroma. http://www.gandul.info/......zii-887556

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este adevărat că și Ștefan și Andra sunt de etnie rromă.
Pa, pa.

| pwp explică:

Andreea banica?
nu sunt fanul ei ca sa o apar, dar e blonda!

| fluturas a răspuns:

Si mie mi-a zis un prieten big grin cred ca e adevarat...

| micurutza2005 a răspuns:

Banica e rrom tatal lui era de etnie rroma, de Andra nu stiu ce sa cred, dar Alex are mutrita de rrom ...poate...nu stiu sigur doar de Banica happy

| DarQueen a răspuns:

Andra? Eşti nebun, măi anonim? Dacă nu îţi place de ea, nu o categoriza drept rromă. O cunosc bine pe Andra, este din Turda(jed. Cluj, pentru cine nu ştie) şi nu e de origine romă. Din contră, e româncă ARDELEANCĂ de-a noastră 1000% happy.
Eu ştiam de Andreea Bănică...thinking

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Acum sincer, crezi ca mai conteaza daca sunt? Oricum ei se comporta mai bine decat niste romani: au talent, sunt "de gasca" dupa cum se vede, deci putin mai conteaza ce au la baza. Parerea mea.

| anyska a răspuns:

Hmm. Stefan Banica si Andra? Nu prea par dar pot fi,,,

| Kira9747 a răspuns:

Si doamna ta de istorie de unde e asa sigura?
Poate este adevarat pentru ca si eu am vorbit la istorie despre asta si ne-a spus ca un rrom poate avea orice culoare a pielii, ochilor si a parului.Si la urma urmei tiganii nu sunt ceea ce intelegem noi, tiganii au o anumita cultura si termenul de rromi vin de la romanihee hee Acum cat de adevarat este:d

| DanSor a răspuns:

Connect-r, Alex si Stefan Banica jr. sunt rromi
Andra e ardeleanca... chiar ea a spus-o in emisiunea lu' barba-suwinking

| anabela_5777 a răspuns:

Nu conteaza etnia, conteaza omenia si bunatatea sufleteasca.Cu exceptia lui Stefan ceilalalti trei mari artisti stiu ca sint rromi si cel mai important lucru e ca sintem mindrii cu ei.Tot respectul din lume pentru toti patru.

| aumih16 a răspuns:

Tiganii sunt tot oameni si sa le spui rromi este o jignire adusa lor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarul este ca banica jr. e pe "jumate" rrom.are mama romanca, andra este 100% de origine rroma!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm...haideti sa va zic ceva.io sunt tiganca dar nimeni niciodata nu si- a dat seama de acest lucru ...de fiecare data cand era vb de un sondaj de fiecare data am ridicat mana si nu mi a fost niciodata rusine de originea mea sa va spun si de ce.cu c sunteti voi ROMANII mai presus ca mine? de fiecare data mi am pus intrebarea asta