| Me01 a întrebat:

Ce ați făcut azi? Cum A fost ziua de azi pentru voi?

23 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu am avut cea mai misto zi din anul 2014, m-am intalnit cu o bunaciune intr-un parc stateam pe banca m-a sarutat apoi mi-a bagat mana in vaginul ei, mergem langa un copac sare peste mine imi baga mana ei la organu genital si avea o incingere in ea de nu te vezi, mai avea putin si imi rupea mandibula de la forta care o facea asupra gurii mele laughing dar nu a fost rau deja stiu ce intentii are.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

M-am fatait cam neproductiv, ca de obicei.
Mi s-a oprit motorul de 3 ori in mers, chestie care nu s-a mai intamplat. Asta face ziua mai diferita laughing
A fost o zi din cauza careia o sa uit in ce zi sunt, ca mai toate zilele mele din ultima perioada. Deci, a fost o zi.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Pai,azi pe la 2:30 alergam ca nebuna cu cainele pe strada, era prea cald ca sa stau in casa.
Pe la 4:05 am ajuns acasa, m-am dezbracat si m-am culcat.M-am trezit pe la 10:00, m-am dus sa ma pis, dupa am facut dus.Si acum stau pe TPU.

| MaliciousDeath a răspuns:

Azi,adica ieri.Adica nimic prea productiv.Am o stare nasoala care a dus doar la o simpla alternanta intre a citi, a manca si a ma holba la tavan. Spre disperarea mea.:1

| Ibrahimovic a răspuns:

Ce-am facut...pai, m-am trezit cam morocanos, deoarece am fost rezit de cineva la ora 08:10 (mult prea dimineata), m-am uitat putin la TV, iar restul zilei am stat la calculator. Seara am iesit cu prietenii la un suc si acum. Cam asta a fost. laughing

Tu? happy

| Ibrahimovic a răspuns (pentru Ibrahimovic):

Trezit*
Si fara "si acum" acolo. laughing)

| Me01 explică (pentru Ibrahimovic):

Eu acasă, putin prin oraș, toată ziua pe tel ca de laptop m-am plictisit. In ultimul timp stau pe TPU.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa examen am venit acasa si am terminat de vazut un serial, common law parca, si plictiseala in rest. astept sa se duca luna asta sa incep munca, si sa se termina caldura ca urasc tot ce tine de caldura laughing vreau frig

| Me01 explică (pentru anonim_4396):

Ești prima persoana care vrea frig din câte am văzut eu, eu iubesc caldura happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru Me01):

Poate de aia imi place iarna, pe langa zapada si liniste, acel frig laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Huh, adică ieri.
M-am uitat toată ziua la un anime, până l-am terminat (13 episoade, deci da), m-am rugat de maică-mea să-mi facă oreeez (iubesc orezul prea muult), m-am bătut cu frate-meu, apoi am încercat să-l desenez pe Brook din One Piece (deşi desenul nu e tocmai punctul meu forte).
Am citiiit...şi cred că asta-i tot.

Palpitantă viaţa mea, nu?

Trebuie da te rogi sa îți facă mâncare?
Ai avut o zi super laughing

Nah, e din cauză că cer mereu acelaşi lucru şi spune că nu pot mânca doar orez laughing
Dar a ta cum a fost? smug

O zi frumoasa ca toate celelalte. happy

Mă bucuuur, ţine-o tot aşa.

| TheAvenger a răspuns:

Ammm..plictisitoare.

| Me01 explică:

Eu am întrebat serios si nu cred ca întrebarea e la T/A dar pe uni atât ii duce capul. Pastrati-va comentariile răutăcioase pentru voi.

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns:

Deci ieri. Pai...m-am trezit dimineata, am mancat o jumatate de para si am mers la bunica mea, am ajutat-o la lemne, am mancat, dupa eu si mama ne-am pregatit sa venim acasa si tare a fost ca am mers si am venit pe gratis laughing Am asteptat de cand m-am trezit sa intru pe facebook sa vorbesc cu prietena mea cea mai buna (o iubesc prea mult) si cand am facut asta, nu stiu, dar parca m-a suparat putin. Poate e totul in capul meu. Am stat pe calculator aproape toata ziua, am descarcat poze, am mai mancat ceva si m-am dus la somn. Cam atat. happy

| Christinnnee123 a răspuns:

Buna. O sa-ti zic ce am facut eri.
M-am trezit la 9, apoi am dat drumul la rate pe afara si le-am dat de mancare si apa. Apoi am citit 3 capitole din cartea " Robinson Crusoe " si am facut 1 lectie online la matematica. Apoi mi-am pregatit pranzul. Cind mincam a venit un nan in ospetie. Am mai stat de vorba cu el, i-am pus un film. Pe la 16 am fost la magazin cu sora mea sa iau inghetate. Apoi am facut ordine si am taiat rosii si chiperi pentru priprava. Spre seara la ora 19 am plecat la alergat.
Cam atit. Funda?

| Me01 explică (pentru Christinnnee123):

Cu ce te ajuta o funda?

| dedeadea a răspuns:

A fost o zi buna si proasta profa de mate a tipat la clasa mea si i-am luat mopul cei mai rea dna de servici din scoala (din greseala ) si am dat test neastept la romana vai vai da si cea buna nu am avut teme la romana si la mate a fost scurta, sora mea mi-a dat tableta in scimbul telefonului pa

| Me01 explică (pentru dedeadea):

Am pus întrebarea asta acum o luna aproximativ.
Ms de răspuns happy