Grafica superba, controller de calitate buna si se tine in mana mult mai bine fata de ps3, speaker pe el care este folosit foarte des in jocuri, lumina de pe controller se aprinde in functie de intamplariile din joc (ex : viata mica - rosu) insa difera aceasta functie de la un joc la altul. PS+ care daca il iei de 1 an ai niste jocuri gratis. Consola de dimensiuni mici, nu se incalzeste, se misca de 2x mai fluid ca ps3, streaming screenshot sau last 15 min recording binevenite.
Frate deci e super tare iti spun eu din experienta
vrei sa ti-o cumperi?
daca da fa-o
Din perspectiva unui om simplu, care nu e gamer si nu este atat de exigent cu device-urile pe care le are, mi se pare o consola buna. Am jucat fifa 2014 pe el si a mers bine, ce pot sa zic. Deocamdata nu am o astfel de consola dar poate in viitorul apropiat o sa-mi cumpar una.
Vor aparea o gramada de jocuri care te vor da pe spate, in special grafica(care e geniala) si... da, chiar merita.E cu putin mai scump fata de PS3 care s-a dus saracu' pe rapa.
O consola de jocuri foarte buna dar ar trebui sa tei uiti si la xbox one
Ambele au avantaje si dezavantaje una fata de cealalta
Exact cum zice soul. Consolele practic sunt identice, ce te face sa cumperi o consola si nu alta este practic partea exclusivitatilor... De ex, ps4 are mai multe exclusive si par mai frumoase, totodata xbox one are si el, chiar recent m-am uitat la E3 si au venit cu lucruri bune. Also, xbox one pare sa fie mai complet decat PS4, pretul fiind foarte apropiat.
badriel întreabă: