1.Nu pot spune ca o cunosc personal.Am vazut toate videoclipurile ei pana acum.
2.Proasta parere, daca ea crede ca e ceva amuzant in a face misto de oameni pe strada atunci ar avea nevoie de aistenta specializata.Cat de putin inteligenta poate sa fie, sa faca farse la telefon, sa isi bata joc de oameni si apoi sa isi ceara scuze? Scuze iti ceri cand stii ca ai facut o prostie.Si cum spune si proverbul cine se scuza se acuza.Nu mai bine nu faci o tampenie si iti pastrezi scuzele alea de tot rahatul?
Am fost extrem de amuzant cand intr-un clip a aparut numarul unei prietene de-ale ei si era atat de nervoasa, de ce toata lumea suna si face misto.Cand ea tocmai asta face si promoveaza.
Am inteles ca acum o sa inceapa si un proiect prin care sa isi bata joc de lume si la televizor pentru ca na, sa isi bata joc de ei pe Internet e prea putin lucru.Dovada pura ca Youtubeul pentru ea nu a fost un mediu stabil ci o treapta, o rampa de lansare, un rahat pe care calci sa ajungi putin mai sus.
3.Nu multumesc, cred ca exista destui clowni pe Youtube care sa faca sa rada niste copii de 11 ani.
Multumesc de raspuns ValLyi!
1.Da,o cunosc!
2.Am o parere buna despre ea, se descurca foarte bine in ceea ce face!
3.Da,as vrea sa fac ce face ea! Nu stiu, cred ca m-as descurca.
Funda? Te rog!
Aha. Daca tot zici ca o stii, cine e si ce face?
Eu cred ca habar n-ai cine e, dar ai raspuns ca sa ceri o funda
Face vlogging!
Da, stiu. Scuze, mi s-a parut ca ai raspuns la intamplare.
Multumesc de raspuns fataciocolata!
Da
E super, cea mai tare, cred ca o sa fie o vedeta...
Desigur si cred ca voi reusi!
Multumesc de raspuns KуКлА!
alexandra_1780 întreabă:
lalaballet întreabă:
Neagracaceara întreabă: