| Vladgule235 a întrebat:

Eu sunt stangaci si am si rh ul negativ (sunt baiat)
Eu ma simt foarte diferit de lume si nu imi place acest lucru ca sunt diferit)
Ar trebuie sa ma consider special sau sa fiu trist?

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Nu stiu ce relevanta are povestea cu mana dominanta, dar ma rog, e filmul tau nu ma bag.

RH-ul e irelevant pentru santatea ta, insa daca in viitor o sa iti gasesi o tipa cu RH pozitiv (majoritatea populatiei il are pozitiv) e posibil sa aveti probleme daca va doriti mai mult de un copil. Daca aveti RH diferit, e posibl ca RH-ul copilului sa fie diferit de al mamei asa ca dupa prima sarcina e posibil ca mama sa dezvolte anticorpi impotriva celuilat tip de RH asa ca daca urmatorii copii o sa aiba RH diferit de al ei deci sarcinile trebuie atent monitorizate pentru ca pot aparea probleme.

In rest, nimic special.

| Vladgule235 explică (pentru RoCkKiD):

Gata m-am prins.Rh ul e doar o grupa de sange.Mai am cativa ani buni pana cand o sa am eu copil deci o sa stau calm de acum incolo

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu ești special. De ce ai fi trist? Nu-i așa că viața e frumoasă?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Fii special!

| gemeni6226 a răspuns:

Studiile arata ca persoanelor cu RH negativ le lipseste factorul rhesus, o substanta proteica prezenta in globulele rosii. Teoriile arata ca aceste persoane pot proveni dintr-o alta lume.

Altii cred ca sunt ingeri pe pamant, proveniti dintr-o rasa superioara. Un lucru este cert, persoanele cu Rh negativ sunt unice si diferite….
O persoana cu Rh negativ de grupa 0, poate dona sange oricarei persoane, insa daca au nevoie ei de sange, pot primi numai de la cei cu Rh negativ de grupa 0.

Aceste persoane reprezinta doar 15% din populatie globului si provin mai ales din Europa.

Teoriile arata astfel:

– Cele patru grupe de sange sunt: A, B, AB si O.

– Diferenta dintre fiecare tip depinde de proteinele din sange, insa atunci cand vine vorba de Rh negativ, nu se poate vorbi despre aceste proteine.

Intrebarea este de unde provin aceste persoane?

Daca ne intoarcem cu 35, 000 de ani in urma, acest tip de sange este strans legat de anumite triburi.

Europenii au cea mai mare incidenta cu acest tip de sange si doar 3% dintre africani si americani il au. In ceea ce priveste asiaticii ei detin doar un procent de 1%.

Persoanele cu acest tip de sange prezinta urmatoarele carcteristici: au un IQ crescut, au o temperatura a corpului mai scazuta, sunt sensibile la caldura si au ochii caprui.

Acest tip de sange este si mai misterios cand vine vorba de femeile insarcinate. Aceste femei au probleme mari pe timpul sarcinii, deoarece corpul lor ataca pur si simplu fetusul. De aceea le si prescrie un tratament specific.

De ce ar ataca organismul fetusul?

Aici apare o alta teorie, este posibil sa fie influenta unei rase superioare care nu este de pe Pamant.

Ceea ce este si mai ciudat este faptul ca aproape orice persoana care relateaza intalniri cu fiinte superioare are acest Rh negativ. Poate ca in vizitele lor, fiintele superioare au lasat si marci genetice pe pamant.
Si eu am rh negativ si mereu m-am simtit mai speciala nicaieri in nici o societate nu m-am putut integra, mereu am simtit ca nu ma potrivesc nici unde si ca mereu am alte pareri ca restul lumii.Simt si intuiesc foarte multe lucruri ce unora le par imposibile. Asta e.

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru gemeni6226):

Si eu am Rh negativ.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Grupul de sânge Rh negativ poate dona sânge ambelor grupe Rh, in timp ce grupul de sânge Rh pozitiv poate dona sânge numai grupului de sânge Rh pozitiv.
Singura problema pe care o poate întâlni persoana cu Rh negativ este ca in eventuale tranfuzui trebuie sa primească sânge tot de la un donator cu Rh negativ.

| FreddieM a răspuns:

Fii trist, viata ta e ruinata.laughing