| Maria_8157 a întrebat:

Buna TPU.Imi place de un baiat pe care il cunosc de cand eram mica.Parinti nostri erau prieteni foarte buni, dar in ultimii 2-3 ani nu au mai tinut legatura.Acum vreo saptamana ne-am intalnit la o petrecere cu ei.Stateam singuri intr-o camera si vorbeam despre tot felul de lucruri. ce am mai facut in ultimu timp.ne-am adus aminte de concediile pe care le faceam impreuna.ne intelegem foarte bine.Ne tineam de mana la un moment dat... Puteti privi aceasta relatie mai mult decat ca pe una de prietenie?

2 răspunsuri:
| purpleice a răspuns:

Da, eu pot privi, insa ramane de vazut daca si el o vede asa. mi se pare interesant deocamdata, ar trebui sa mai vorbesti cu el si sa tineti legatura, sa iesiti pe afara. daca va tineati de mana e un semn bun. poate ar trebui sa faci niste mici aluzii sau sa-l intrebi daca are prietena si el sa te intrebe nu, de ce? a intrebam si eu, si asta e o aluzie, eu sincer cred ca el e interesat, deci...

| putzulica a răspuns:

Interesant. ca si o poveste de dragostehee heeinceputu suna bine dar nustu cum vede el asta... bate apropouri sa vezi cum reactioneazabig grin