| Adredemesconf a întrebat:

Întrebarea este mai mult o solicitare.big grin As vrea ca sa fie stupidul inainte de inteligent.Tocmai am dat, din graba, un "stupid" care trebuia sa fie inteligent.Se poate face asta? Parca am mai vazut pe cineva punand aceasta intrebare...thinking

Răspuns Câştigător
| Malvina24 a răspuns:

Nu cred ca e neaparat nevoie sa se schimbe acest lucru, eu una m-am obisnuit asa. Oricum daca vrei sa se intample ceva in privinta asta fa apel la Raluca poate te va ajuta ea.Tot ce trebuie sa faci e sa fii putin mai atenta. O zi frumoasa.

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu trebuie să fii mai atentă când votezi, nu are relevanță poziția lor.
Pa, pa.

| Bacemi a răspuns:

Daca am incerca sa privim cu atentia am observa ca este indreptatita cererea ta. Ar fi o simetrie perfecta. Ar fi mai corect asa cum spui tu. Dar mi-e greu sa cred ca se va schimba ceva. Cred ca vom fi nevoiti sa ne obisnuim asa. Si eu am patit sa dau stupid din greseala. Si mi-am cerut scuze si m-am simtit aiurea. Dar e in regula. Trimiti un mesaj, iti ceri scuze si asta e. Nu poti avea mereu tot ce vrei. Cu atat mai putin intr-o astfel de comunitate.

| Aero a răspuns:

Eu nu inteleg de ce toate aceste tipuri de voturi nu pot fi ca Amuzant(cu sagetica happy ) ca sa poti debifa. Dar vocile noastre se aud greu pe site, trebuie sa strigam mai des si mai tare...
Oricum tot sistemul de notare e facut doar sa atraga utilizatori, nu raspunsuri folositoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa exersezi cu voturilebatting eyelashes si sa te obisnuiesti cu pozitia voturilor, ia sa mai incercam o data cu un vot inteligent. happy