| Myforyou a întrebat:

UNA DINTRE PR MELE roberta are o sora de 14 ani în cls a 5 a stiu ca pare ciudat dar a fost bolnava ma rog... nici nu stie sa scrie. ammmai vazut-o dar anul acesta este cu mine în scoala. este unul dintre cel mai urat copil adica nu vreau sa-mi baat joc fiecare es frumos în felul lui dar are capul mic buzele mari ochii micii corpul pfff si cu mainile alea doamne nu e de ras dar vrea sa ne pupe si ei îi place de un baiat iar lui nu-i place de ea. deci acum vrea sa-i spun eu lui sa se întalneasca la scoala dupa magazie su n ush unde naiba. este înfricosatoare. cum sa-i spun sa ma lase în pace pe mine si pe pr mea ( a si daca vedeti cum canta si cum danseaza toti o face urta ea zice ca e sfrum si ca se va face dansatoare ca stie sa danseza dar e VARZAAAAAAAA ) SI CUM SA-I SPUNEM SA NU NE MAI PUUUPE CA ARE SI BALE E SCARBOASA DAR CUM SA FACEM SA FUGIM DE EA CEVA SFATURI CA NU PUTEM STA LANGA EA SI GURA EI MIROASE EXTREM DE URAT. DOAMNE DECIESTE URATA POATE NU MA CREDETI DAR CUM SA FAC SA NU-I SPUN SFATURI. DUNDA MAREEEEEE
pup

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Nu vad de ce te agiti. Daca vrea sa te pupe. intinde o mana sau pe amandoua si tine-o la distanta. Nu-i nicio problema. Cat despre chestia ailalta, spune-i baiatului aluia sa se intalneasca cu ea dupa magazie, ca el si asa n-o sa se duca. Si gata. Unde e problema? Mult zgomot pentru nimic.

0 răspunsuri:
Întrebări similare