Ai mare dreptate dar din pacate asta este societatea in care traim, Parerea mea ca femeile nu si au spus punctul de vedere atunci cand trebuia, acum este tarziu, Eu sunt o rebela niciodata nu o sa ma las calcata in picioare de nimeni, dar multe fete nu au puterea mea, Tot ceea ce pot sa iti spun eu ca lumea mereu o sa ne judece pe noi si nu pe ei, tot ceea ce putem face este sa luptam incontinuare cu socetatea in care traim, pentru ca din pacate este prea tarziu sa o schimbam
Asta este si va fi mentalitatea oamenilor ![]()
Daca imi permit sa vorbesc mai urat, si imi permit, e o mentalitate de ****, oameni fara viitor, fara creier, care nu se vor schimba niciodata.
Baietii / barbatii spun ca "vaai, femeile au decat un singur rost pe lume " sau " femeia merita batuta zilnic ".![]()
Dragi baieti / barbati, daca pot sa va numesc asa, cand o sa treceti si voi prin TOT ce trece o femeie, zi de zi, luna de luna, atunci mai vorbim, dar pana atunci, ciocu' mic si jet ![]()
Ma bucur sa vad ca sunt oameni, mai exact femei care isi spun punctul de vedere, dar atata timp cat nu e nimic concret, comportamentul oamenilor fata de noi, va ramane la fel...
Intr-adevar, si barbatii au rostul lor, dar ar fi egali cu zero fara femei. Stii, e o vorba :"Un barbat cade in toate gropile daca nu are o femeie langa el. " si asa si e ![]()
Am citit sau am auzit mai de mult, cum ca oamenii cred ca barbatul e mai presus decat femeia deoarece Dumnezeu era barbat ![]()
Asta nu inseamna ca toti barbatii sunt Dumnezeu, pe bune
.
In fine, as mai avea multe de zis, si femei din intreaga lume ar avea multe de zis, dar odata si-odata, ceva o sa se schimbe![]()
Take care
.