Ok ok calma...inspira adanc.Mai bine?![]()
Dara este in trupa 2ne1...tot la yg entertainment.Big bang le-au luat sub aripiile lor pe 2ne1 ca sa spun asa.CAt despre relatii...stai calma. Fetle din 2ne1 nu au voie sa isi faca prieteni timp de 5 ani. E o intelegere facuta.Crede-ma asa e.Si ele sunt disperate
Cat despre primul lui concert a mimat actul sexual in timpul interpretarii piesei Breathe.In fond cam ala era si subiectul piesei
Dar nu va face inchisoare. Avea +12 concertul deci a scapat.
Chestiile astea sunt doar zvonuri. Evident ca sunt vazuti impreuna.la fel de bine am putea spune ca TOP e gay si e cu Se7en...Seungri e cu Park Bom. si tot asa ii combinam pe toti de la yg. Oamenii aia lucreaza mult IMPREUNA! IN ACELASI LOC!
p. s. Dara are 25 de ani. G dragon 22.
Daca se va respecta regula de 5 ani, ce nu cred deoarece ele sunt in negocieri de a micsora macar la 3 ani, Dara ar face 28 de ani.
Totusi...![]()
Si tot despre T.O.P se zice ca ar fi gay cu g-dragon chiar au postata si poze
dar oricum sunt prosti deale oamenilor
niciodata sa nu credeti niste prosti spuse despre vedete. SFATUL MEU:d
Deacord cu midori
aprop vreau ca fanii g-dragon si bb sa bage id meu: the_way_he_made_me_feel plz eu. love g-dragon... ahh ce copil bunn
Da este este iubitul Darei.Am citit undeva pe net, nu mai tin minte exact unde
ca ti-as spune!
Dragut, ar intr-un clip la un concert el dansa cu cl, si dara o impingea spre el, va dau linkul.
http://www.youtube.com/watch?v=hq0psmsmveQ&feature=related
T.O.P nu e gay.el chiar a dedicat o piesa pentru ex-prietena sa..si G-Dragon la fel nu e gay..cine a spus asemenea minciuni nu sunt sanatosi la cap:d
Da nu sunt sanatosi la cap
In primul rand GD nu este casatorit.la 24 de ani sa nu faca
are si el o varsta si nu trebuie paparati sa stie tot ce face el ![]()