| Fredie a întrebat:

Buna tuturor. Exercitiu de imaginatie: presupuneti pentru o secunda ca intr adevar sta in puterea voastra, prin acordarea votului desigur, sa scapati de politicienii care au condus tara noastra in ultimii 20 de ani. Ii dam jos, asadar prin vot democratic. Intrebarea mea ar fi: in cine ati avea incredere suficienta incat sa i puneti in locul lor? Sigur ca multi poate o sa mi zica ceva de genul: sa vina oricine, ca mai hoti decat sunt astia nu exista happy De acord si cu opinia asta, insa totusi. Eu m am intrebat mereu cum naiba de e posibil ca tari precum Ungaria, Polonia, Cehia, Japonia, Olanda, samd, fara nu stiu ce resurse naturale, sa fie asa de faine, atat de dezvoltate economic fata de noi. Singura diferenta ar fi in opinia mea, ca au cu totul alta educatie, mentalitate, ca popoarele respective nu au cultul furaciunii in sange asa cum il au majoritatea concetaenilor nostri. Asadar daca am fi condusi poate de niste olandezi, cehi, japnezi si ar functiona toate institutiile statului ca la ei acasa eu as zice ca am fi pe calea cea buna. Voi ce credeti? Merci.

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

La conducere trebuie sa punem oameni sinceri care stiu ce fac. Din pacate, nu ii putem gasi asa repede.

| sasha a răspuns:

Eu l-as alege pe gigi becali, pentru ca asta desi nu are multe clase ar face ceva mai mult decat hotii care sunt acum, am fi toti oieri si am vinde in toata eurola branza, lapte, lana, carne, si asa o sa fim obligati sa pastram natura curata si nepoluata ca sa ne creasca oitele sanatos, am trai si sanatos si am putea avea tot ce ne dorim din banii luati de la polonezi, italieni, francezi mai ales francezi, etc. acum fara gluma nu sunt cioban nici macar nu stau la casa, dar chiar ar fi o solutie.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am spus si o repet; ca tara sa o duca bine trebuiesc tratate problemele numai si numai din punct de vedere economic si aasta din partea tuturor partidelor aflate la putere inclusiv cel al opozitiei care n-are decit sa se opuna cit vrea dar numai politic.Ca vot as alege pe cineva care nu este impins de la spate de nici un mare magnat cea ce la noi e lipsa.Ne trebuie un timpit care n-are facultate dar a muncit o viata din greu si nu se sfieste sa taie in carne vie daca trebuie.Ma credeti sau nu, eu as taia toate subventiile.Omul nostru s-a invatat aiurea de tot.Il inunda, vrea bani de la guvern fara a avea casa sau recolta asigurata. Ii ia furtuna acoperisul vrea bani de la guvern. O duce ceva mai greu, nu face nimic in plus pentru ca exista guvernul.Sta si asteapta ca pamflea.Se pling ca n-au de lucru.Am vazut atitea paminturi pirlogite, vad tineri pierzindu-si timpul pe scarile blocurilor, vad fete la produs, vad si cite nu se vad? Si vinovat e guvernul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti dau dreptate, dar asta nu se intampla! De ce? Pai ce vrei sa faca restul`? sa moara de foame, majoritatea s-au bisnuit numai sa fure, restul`ciuciu.