Ella.bella(anul nasterii)
mady_creata.(nr favorit)
m. ellena(anul nasterii)
creata_ellena2010
zbor_deasupra_curcubeului
ellena.perfect_girl
ella_parcret
scuze, asta nu prea e inspirat ![]()
elenu stiu_(anul nasterii)
altceva nu-mi vine in minte momentan (cunosc pe cineva care si-a facut un id: mi.ai_zambit_de_sub_tramvai)
Deci scrii ce id vrei scrii parola pe urma jos iti apare get a new yahoo.id dupa iti apare numele prenume cod data nasterii luna si anul scrii jos email si dai enter sau daca ai altfel de yahoo iti apare inregistrare nume prenume cod adresa unde stai tara si jos iti scrii email o verfici daca merge si scrii parola si jos o repeti email scrii prima data com si mai jos ro iti apare niste litere cifre ca sa scrii codu acolo il bifezi si dai enter sunt intrebari care iti pune acolo si tu raspunzi in ce oras stai care este numele favorit muzica animale daca ai ceva probleme trimite mi mesaj
Stiu cum sa imi fac un idi dar nu prea stiu cum sa fie adica nu stiu elena_creata (nu imi place era doar o idee) vreau niste idei cum sa fie idiu ca de stiut stiu sa il fac.
Ella.creata
ella_(anul de nastere)
elenu. ella21
ellutza56
Cred ca la idei de id-uri te refereai, nu la cum sa-ti faci unul. Foloseste porecla ta si nr tau favorit.
Deschizi Yahoo, dai la,, get a new id,, si iti apare un formular. Doar completezi tot ce iti cer. Si gata e simplu de facut...
HinnaBunneh întreabă: