Este o situatie complicata, dar la 17 ani trebuie sa faci fata! Am impresia ca stresul acumulat de parinti se loveste drept de tine, ei au probleme de cuplu, treaba lor.despre asta tu nici nu ar trebui sa stii, sunt incorecti aici... corect. Fi mai desteapta decat crezi ca poti fi si incearca cu alta strategie. Sa nu te vada nimeni plangand, nu mai acorda atentie problemelor lor ci retragete si stai cu muzica, citind... se va observa ca te maturizezi si increderea lor va creste in tine! Ai incredere in prietena. nu vorbiti doar de necazuri ci distrati-va si discutati si lucruri frumoase. Pentru o vreme fi doar tu, nu mai intra in certuri si discutii, vei vedea ca vei invinge, iar parintii vor observa ca nu mai au un copil, copilul lor a crescut si peste un am e major! Iti doresc toate bune.
Deea? ce dracul mama?
u nu ai nici o vina?
. ai tai bea? se drogheaza?
. poate le-ai facut si u ceva de se poarta asa
. ai grija
. du-te la prietena ta cateva zile si pai vezi daca li se face dor de tine sau nu
parerea mea
nu prea stiu ce sa sp sincer doar sa ai grija
Sa sti ca este foarte greu sa ai parinti asa.sa te streseseze pe tine. da intreabai ce are cu tine.si de ce se comporta asa cu tine.mai intreabai daca au ei probleme sau se cearta intre ei si totii nervii ii casuna pe copil.eu cred ca cat de suparat ai fi nu trebuie sati ksune pe copil. un copil te inveseleste nu sa te certi cu el.eu sunt mama la randu meu si stiu ce inseamna un copil pentru mine.si toate mamele ar trebui sa simta acelasi lucru.