| RфZaημtzα a întrebat:

vreau si eu poze cu Madalina Manole moarta.la fata vreau sa o vad ca pe internet nu am vazut ca sunt postate.cica in click a aparut.nu stiustraight face

Răspuns Câştigător
61 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

De ce ai vrea s-o vezi moarta?! in poze...

| paramore a răspuns:

Ce sadica estistraight face

| andreeada a răspuns:

Sa-ti fie rusine! Cum sa ceri poze cu ea moarta? Normal cum vie na-i fost in stare sa o vezi acum vrei sa o vezi moarta? Nr 9 mai are locuri cum poti fi asa de sadica?

| RфZaημtzα explică:

Asa...hee hee
sa o vad si eu ca. s curioasa.

| RфZaημtzα explică:

Cpl:*meritai.love struckhee hee

| RфZaημtzα explică:

Imi dai id.hee hee

| RфZaημtzα explică:

Terminati. pot sa intreb ce doresc.si in plus ce e rau in a vedea o vedeta moarta? am auzit ca arata ca si vie si de aceea.

| RфZaημtzα explică:

Gata incetati.Incheiem Subiectul!

| Dana_8418 a răspuns:

Ms de funditabatting eyelashes:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu as vrea sa vad poze cu ea, facute mai deaproape

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau poze cu Madalina Manole moarta dar sa fie din fata si sa i se vada fata se poate?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu am vazut vreau si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca aceasta femeie avea probleme foarte mari, trebuia sa mearga la spitalul de nebuni.nu are nici o scuza pentru ce a facut, altii sunt gravi bolnavi si merg inainte, ar da orice ca sa traiasca, iar asta a facut asa ceva de prea mult bine, iar plus de asta cred ca si. a batut joc de toata lumea aparea la tv zicand ca e cea mai fericita ca viata ei era extraordinara, cand de fapt era o nebuna, nu are nici o scuza pentru ce a facut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci in numele lui Dumnezeu, in numele amintirii ei si familiei! nu va mai exprimati parerea asta stupida in a vedea chipul ei mort.pastrati chipul ei asa cum era..., frumos, delicat si viu...cat despre cei care au pus poze cu Madalina moarta, sunt niste tampiti, nesimtiti si cretini.pacat de voi tinerii curiosi si needucati din tara asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu niste poze cu ea... dar cum facemhappy?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, au aparut in click incearca sa cumperi ziarul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va este rusine? nu degeaba o duce tara asta asa? cu oameni ca voi inca ne merge foarte bine. ce este asa o mare placere sa vedeti chipul cuiva mort? cauta-ti fata draga ceva mai bun de lucru si nu cauta senzationalul in durerea altora.mai mare rusine nesimitita ce esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu va este rusine?nu degeaba o duce tara asta asa?cu oameni ca voi inca ne merge foarte bine.ce este asa o mare placere sa vedeti chipul cuiva mort?cauta-ti fata draga ceva mai bun de lucru si nu cauta senzationalul in durerea altora.mai mare rusine nesimitita ce esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru ce a facut poate ducea o viata minunata dar cand a sunat ceasul totul este lasat si uitat in pustietate ar trebui sa nu o judecam ea...stie mai bine ce a fost in sufletu ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia de pe nasii.ro dar o arata si pe ea, asa ca... nu e prea simpatica chestia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu vreau s-o vad pe Madalina Manole de aproape.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tie daca ti-ar muri cineva apropiat ce ai zice daca cineva cere poze cu acea persoana moarta? ori esti lipsita de bun simt ori esti...proasta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te dracu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna? ma numesc ana maria? am fost un mare fan al madalinei si inca sunt? dar moartea ei a socat o lume intreaga?
te pup dulke?\

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un site scrie asa poze cu madalina moarta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce sa apara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai de tine fetita, omoara-te si fa-ti poza ca sunt si eu interesata de poza ta...