Sa-ti fie rusine! Cum sa ceri poze cu ea moarta? Normal cum vie na-i fost in stare sa o vezi acum vrei sa o vezi moarta? Nr 9 mai are locuri cum poti fi asa de sadica?
Terminati. pot sa intreb ce doresc.si in plus ce e rau in a vedea o vedeta moarta? am auzit ca arata ca si vie si de aceea.
Eu cred ca aceasta femeie avea probleme foarte mari, trebuia sa mearga la spitalul de nebuni.nu are nici o scuza pentru ce a facut, altii sunt gravi bolnavi si merg inainte, ar da orice ca sa traiasca, iar asta a facut asa ceva de prea mult bine, iar plus de asta cred ca si. a batut joc de toata lumea aparea la tv zicand ca e cea mai fericita ca viata ei era extraordinara, cand de fapt era o nebuna, nu are nici o scuza pentru ce a facut.
Deci in numele lui Dumnezeu, in numele amintirii ei si familiei! nu va mai exprimati parerea asta stupida in a vedea chipul ei mort.pastrati chipul ei asa cum era..., frumos, delicat si viu...cat despre cei care au pus poze cu Madalina moarta, sunt niste tampiti, nesimtiti si cretini.pacat de voi tinerii curiosi si needucati din tara asta!
DavidIonescunasrr întreabă: