| Lamborghini_8049 a întrebat:

Buna ziua!
Am o problema cu nfs world si pro street, acea problema este:nfsc. exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Ei bine, am jocuriile originale, mai ales nfs world am configuratia buna pentru orice nfs, deci nu stiu care ar fi problema?
Daca puteti sa ma ajutati, dar nu vreau critici sau prostii doar sfaturi va rog!

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

O problema ar putea fi cea de compatibilitate - ai win7 si jocurile respective sunt facute sa lucreze pe win xp? atunci dai right-click pe shortcut-ul din desktop, mergi la properties/compatibility si activezi butonul cu "run this program in compatibility mode for:" si alegi modul de operare. Ar mai putea fi si alte probleme, ca de exemplu setarile jocului sa fie facute pentru o anumita placa video sau placa de sunet, atunci ar fi de ajuns daca stergi fisierul in care sunt stocate setarile, poate ca nu ai driverele potrivite la acestea - in cazul acesta iti sugerez sa downloadezi driverele cele mai noi de pe serverul firmei producatoare. Sau s-ar putea ca fisierul exe sau dll-urile jocului sa fi patit ceva si atunci trebuie sa reinstalezi jocul, sau daca are optiunea, sa repari instalarea existenta.
Sa ai noroc!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce exe zici ca ai ala e de la nfs carbon nu de la world sau pro street trebuie sa fie nfsw pentru world si nfsps pentru pro street asa ca mai cauta jocu vezi ca e gratis la ei pe site uite de la mine lincu ok si acolo e gratuit de ei pus asa ca nu e nici o problema sa dovnald-zi ok http://world.needforspeed.com/