Pai asta este trebuie sa cumperi aceea versiune deoarece ti-a expirat cele 30 de zile
Ei bine am avut probleme de genu asta cu windowsul cred ca si la tine e ceva de genu problema e ca windowsul e expirat si trebuie reinstalata o alta versiune de windows
Asa am avut si eu probleme. Ce trebuie sa faci este sa (parerea mea) t-il reinstalezi sau sa folosesti un antivirus(asa am rezolvat eu asta). Un antivirus bun cum ar fi Nod32 il poti avea doar cu licenta pe o pirioada de timp sau poate fi cumparat.Mult noroc si sper sa reusesti sa-l faci.
Mai, problema se rezolva, dar de cineva care are habar putin de ce si cum se,, maninca" windowsul. Cauta un prieten care stie si se rezolva. Din pacate nu iti pot de sfaturi prea multe prin internet si nici nu stiu cum te-as putea ajuta pentru ca nu locuiesc in tara, dar daca, din intimplare ai locui in zona de sud a tarii, cind vin pe acasa iti pot rezolva sistemul de operare, fara sa te coste absolut nimic, eventual un buna ziua. PS.Pentru mai multe detalii, cum de moment nu am cont aici, contacteaza-ma pe vigome@ymail.com