Buna, deci esti o persoana foarte credincioasa din cate observ...deci,D-zeu stie ce ce e in inima ta si stie daca tu regreti sincer greselile.
D-zeu poate ierta orice greseala daca ea e recunoscuta si daca chiar iti pare rau de ceea ce ai facut...si daca incerci sa nu mai faci ceea ce ai faccut.Ca sa fi iertat, trebuie sa ai credinta, sa crezi ca poti fi iertat si sa crezi cu tarie in D-zeu, astfel D-zeu iti va da putere sa fi mai tare si sa nu mai pacatuiesti cum ai facut-o.
Sa sti ca toti gresim ca suntem oameni, insa e bine sa ne vedem greselile.
Oamenii au fost creaţi să trăiască aici pe pămînt nu în cer, raiul a fost pe pămînt cînd Dumnezeu la făcut pe Adam şi Eva.
Buna, eu ma numesc Vitalie.Pentru masturbare trebuie sa tii canon. Timp de 40 de zile sa maninci hrana uscata o data pe zisi sa faci cite o suta de metanii.Pentru minciuni sa-ti para rau.Pentru injuraturi oprire de la sfanta impartasanie timp de 2 ani.Pentru crima de pisica sa-ti para rau la fel si cu bataliile.
StefanwIr cu siguranta ca dzeu iti va ierta acele pacate el isi gaseste placerea in a ierta un om sincer ca si tine ca tiai dezvaluit aceste pacate fiindca nu multi sunt la numar ce isi marturisesc pacatele cat si sa se lase de ele prin puterea dragostei lui dzeu iar cat despre rai raiul e dzeu iar dzeu e iubire biblia vb despre calitatile iubirii sale desi care iubire locuieste in inima noastra daca vrem sa ne pastram inima curata ca ea sa sada acolo oare noua ca si oameni near place sa locuim intr-o casa mizera oare nu am dori sa fie o casa curata la fel si dzeu voieste sa sada in casa inimii noastre curate. iar tu ai dat dovada de o inima curata fiindca o inima curata nu inseamna a fi fara pata ci ate marturisi fara rezerve asa cum esti in fata lui dzeu care el stie cum esti o inima curata inseamna a primi darul duhului sfant prin dorinta dea voi sa nu mai pacatuiesti iar tu ai primit vad acest dar daca inca nu ai stiut. iarasi nu-i cu putinta ca omul sa nu pacatuiasca ori cat de sfant ar fi deoarece chiar iisus a zis ca nu-i cu putinta ca omul sa nu pacatuiasca dar vai de cel prin care vine pacatul aici e vb de un instigator care te instiga sa faci rau respectele mele stimate stefanwIr