| Miha2520304050100 a întrebat:

Buna ziua iubitori de animale. Am o cățelușa in vârstă de 5 ani,dar din păcate nu o mai pot tine. Are toate vaccinurile făcute,este deparazitată. Stau la bloc, este agresiva, ea nu era așa, nu știu ce se întâmplă. Azi dimineață mi-a muscat bebelușa in vârstă de un an și acum cateva zile băiatul in vârstă de 3 ani. Și pe mine mă mai musca de tot ce prinde, pe soțul meu. Îmi roade tot în casa și d-abia ce am renovat-o. Ar fi cineva care ar iubi-o și ar sta și la curte sa o poată lua? V-as fi recunoscătoare. Aștept răspunsurile voastre. Va mulțumesc. Din București, sector 3 sunt eu.

3 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Este inuman sa renunti la animale ca la obiecte, sunt membrii familiei.
Clar are probleme de comportament si trebuie investigat.
Cu problemele astea, nu o sa se incumete nimeni sa o ia, intrebarea e e cam degeaba.
Cauta un dresor sau comportamentalist canin. Si la veterinar, comportamentele agresive pot avea si cauze medicale.
Insa, trebuie sa se analizeze si circumstantele atacurilor, cum s-a intamplat, daca a fost provocat, etc.

| AdeLeu a răspuns:

Bine ca te-ai adresat iubitorilor de animale, ca tu nu esti.
Crezi tu ca romanii sunt asa marinimosi sa ia un caine cu astfel de antecedente?
Rezolva problemele interne, catelusa e parte din familie! Daca cel de 3 ani era violent cu cel mic, il dadeai si pe el?

| RealSoul a răspuns:

Daca a sărit să muște copii și bebelușul.

Nu-l aruncați în stradă nu-l bateți nu-l răniți și luați dăruiți l unui crescător, îngrijitor de animale, menționând și probleme pe care le are.

| Miha2520304050100 explică (pentru RealSoul):

La curte nu cred că va avea aceeași problema

| RealSoul a răspuns (pentru Miha2520304050100):

Da posibil și asta.

| Miha2520304050100 explică (pentru RealSoul):

Cineva ar dori o?

Eu sigur nu. Dacă sare la copii să muncește l eu ce am mai rămas, pentru cainile ăla? Mă bagă în spital dacă nu-i convine ceva...))))

Adăpostul de animale sau câini ar fi cel mai uman sănătos și normal nu este nici vina acelui câine că este așa nu am de unde să știu ce are, cel mai bine ar fi să-l dați un adăpost de animale și câini. Nu-l lăsați pe străzi nu-l maltratați nici nu-l răniți.