| StefanescuDaniel a întrebat:

Buna ziua! Puteti sa imi spuneti care banca de la noi din tara este cea mai buna la capitolul Fonduri de Investitii? Si m-ar mai interesa daca cei de la Banca Transilvania chiar platesc bine investitorii asa cum se zice sau daca sunt doar vorbe in vant si promisiuni desarte.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

ținând cont că nu te dau banii afară din casă și că Fondurile de investiții NU sunt garantate (de stat) să te gândești de șapte ori dacă faci un depozit sau te bagi in afacerea cu fonduri

și incă una:

https://intreb.bancatransilvania.ro/......ntru-mine/

| Solane a răspuns:

NU Banca plateste investitorii. Ea doar intermediaza investitia. Fondul de investitii plateste.
Am avut si eu bani investiti prin BT pana am avut nevoie de ei. S-a dat dobanda bunicica. Nu imensa. Pentru dobanda aia vei plati ceva la ANAF. Eu nu am stiut si am primit somatie.
Insa, cum esti avertizat si mai sus, fondurile de investitii nu sunt garantate. In caz de prabusire, nu primesti nimic. Riscul e mare. Fa-ti bine calculele inainte de a investi. Si, nu pune toate ouale in acelasi cos!

| StefanescuDaniel explică (pentru Solane):

Te salut cu respect si iti multumesc pentru raspunsul tau! Daca nu te superi si daca imi permiti bineinteles iti voi scrie in privat, pentru ca am cateva intrebari.