Dar, cât sunt de sănătoși? Orice om are conformația lui. În momentul în care intervii la acea conformație apar problemele medicale.
Iar, țiplă arată pentru că trebuie să facă share, like, contracte de sponsorizare, live-uri, story, podcast etc.
Nu îi invidia, căci unii mai ajung și pe la UPU!
Clar, chiar mă întrebam de ce când merg pe stradă văd numai tineri înalți, slabi, blonzi și cu ochi albaștri.
De unde ai mai scos și aiureala asta?
Cred ca stai intr-un singur cerc social. Eu vad pe strada persoane din generatia Z ( 1995-2010 ) unde ma incadrez si eu ( 1998 ) destul de multe care sunt de ambele feluri: supraponderale si mici de statura ( eu ). Cam 40-50% dintre noi cei din generatia Z avem aceste trasaturi.
La România te referi? Când mai am ocazia sa ajung prin ROMÂNIA *( destul de des ) vad in McKakaDonalds & KFC numai reprezentanți din Z generation in fata unei troace cu pulpite prăjite in ulei negru ca de vapor sau indopati cu cartofi & Hamburgers!
La cate românce o ard prin Jermania cu diverse " job- uri " ce te mai miri?
Da, Gen Z din România.
Prin anii 2000 și 2010 vedeai destul de mulți urâți/grași sau urâte/grase, ca să te simți și tu mai bine.
Acuma, o laie! Numai fotomodele și modele peste tot! Zici că-s creați în laborator!
Ti se pare. Aia grasi, urati si urate stau in casa si au 'depresie'. Tu le vezi pe alea care inca mai ies pe afara si nu isi plang de mila in sufragerie