| A_5617 a întrebat:

Bunaaabig grin

Vreau si eu statusuri mai noi [NU vreau site. uri]

Dar sa nu fie din acelea cu: dnd.sau chestii din astea.sa fie statusuri de viata.happy.gen: În viața nu poți sã ai tot ce iți doreşti!winking:p. Încearcã sã zâmbeşti`! Urmeazã sfatu' : Fii fericit`…Toate trec, bããã`! Dã. le dracu'! oh go on

Funditabig grin

Răspuns Câştigător
| euAnk a răspuns:

Pentru ca au fost tarfe pe fata.imi ajung 5 degete sa`mi numar prietene pe viata`straight face
[?° Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat, cand te striga un prieten vei gasi puterea de a'l ajuta!?°
Cu timpu invetzi sa apreciezi![love struck]
nu`ti dori niciodata perfectiunea. sigur ai defecte dupa care alti sunt inebunitismug:X
"? Tu vezi lucrurile si spui : "De ce? " Dar unii viseaza lucruri ce n`au existat vreodata si spun : "De ce nu? ". smug"
Cu cat cunosc mai bine oamenii... Cu atat iubesc mai mult CAINII!winking
Orice ai face Tuwinking. Orice Sar InTamPla Cu TiNE. Orice Ai Spune Tu...De TINE NU MA MAI INTERESEAZA :-J! Nu ma compromit oh go on...Ma am decat pe mine :X!""
Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna. E un cosmar.In mintea mea alta lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez
Aproximativ 95% din sfaturile pe care le primesc nu au nici o valoare, dar se merita sa le aud pentru acel 5 la suta care merita toata atentia.
M'am nascut pisica, deoarece catele sunt destule laughing
AmBiTia Pt mine E Mai Presus Decat IuBirea! Iar Durerea a Inceput Sa Nu Mai Existe.Pt Ca Am Invatat De La Tine.Sa Fiu Indiferenta Sh Rece.Chiar daca Diferentsa Doare. Te'am Iubit FraeRelove struck
happy

3 răspunsuri:
| ody a răspuns:

Chiar daca ai spus fara site-uri eu iti dau unu sper sa iti placa http://sweety-things.weebly.com/

| Bitzika a răspuns:

Tu poti ramane pe loc zambind dar viata merge mai departe

| alexoprondrina a răspuns:

Cei care incearca sa isi inece necazurile in bautura uita un lucru: necazurile stiu sa inoate…
Cei care te critica nu v-or decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata! "

" Nici tu nu te cunosti, candva ve-i fi surprins de tine! "

" Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le! "

Cand te-ai nascut plangeai, iar toti cei din jur radeau… traieste-ti viata in asa fel incat atunci cand o sa vina clipa tu sa razi iar cei ce vor sta in jurul tau sa planga…
Nu-mi stricati proasta dispozitie! "

" Romania este o tara in care pizza vine mai repede decat politia! "

" Numai dupa invidia altora iti poti da seama de propria ta valoare… "
Daca vezi pe cineva fara zambet……da-i unul de al tau…
Adevarata valoare a unui om este: cat l-ai pretui daca ar pierde tot ceea ce are… "

" Daca nu ne pasa de viitor, nici viitorului nu-i va pasa de noi… "

" Nu-ti lasa vorbirea sa mearga mai departe decat gandirea! "

" In orice mare iubire este si un pic de orbire, dar in nici una mai multa ca in iubirea de bani… "