| Cameliaa88 a întrebat:

Bunăăă! Oare dacă îi spun la chatgpt să îmi dea o părere per ansamblu la licența mea poate afecta cu ceva faptul că a văzut-o el? Adică în momentul în care o bag in plagiat se poate să îmi dea un rezultat prost din cauza că a fost analizată de el? Sau nu are legătură una cu alta? Aș vrea să i-o trimit lui că am niște întrebări și voiam să mă ajute

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Teoretic ei zic ca resursele incarcate nu sunt folosite mai departe la antrenat seturile de date.

| relian a răspuns:

Poate sa iti dea pareri, dar asta nu inseamna ca va da o parere buna, poate sa spuna ca este bine si de fapt sa fie gresit laughing

Sa folosesti aceste AI trebuie sa stii cum si ce fel sa intrebi, altfel dau raspunsuri gresite. In plus, chioar daca stii cum si in ce fel sa intrebi, este bine sa verifici informatiile date de AI.

Daca vrei parere legat de cum este structurat ca text, atunci da, poate sa iti spuna ce format este bun.
Insa in legatura cu continutul, nu te baza prea mult pe AI ca is cam varza.

Daca ai intrebari, poti sa intrebi, apoi tu notezi, verifici informatia, dupa care bagi tu in contexte.

"In momentul in care o bag in plagiat" ce vrea sa insemne expresia sau fraza asta?
Daca te exprimi in halul asta, numai student nu esti laughing dar daca asta este nivelul asta e, mergem asa.

Daca vede un AI licenta ta, cum sa vada licenta ta? Poate lucrarea sa o vada, dar cum poti tu sai pui la dispozitie o lucrare de licenta?

Intreb si eu, nu-s asa expert in AI

| LisaJulie a răspuns:

Un detectator avansat de inteligenta artifciala iti poate spune o parere despre licenta