Baiat, 17 ani.
Calitati importante sunt aspectul fizic (sa nu fie obeza) si caracterul sa fie unul sincer. Atat, restul sunt povesti.
La fete sa fie sufletista sa arate cat de cat bine sa fie familista sa nu umble din floare in floare sa aiba sani sa nu fie grasa si sa nu fie usuratica
O întrebare, dar cum ai scris respectivul emoticon? Nu_l mai văzui.
Pana mea, du-te pentru tine să faci ceva cu viața, nu să atragi femei .
Nu mă interesează decât relațiile platonice, de prietenie, preferabil cât mai profunde. Nu fac discriminare între fete și băieți, am și prietene fete cu care mă înțeleg chiar bine.
Dar ca să-ți răspund la întrebare în stilul meu, îmi plac: simțul umorului, caracterul, punctualitatea, inteligența și cultura generală (și mai ales cea emoțională), determinarea, consecvența, perseverența, seriozitatea, capacitatea de a ține un secret și de a nu bârfi, lipsa viciilor (sau practicarea lor cât mai rară). Astea ar fi principalele trăsături care îmi plac la fete și băieți și sunt printre criteriile cu care m-aș împrieteni cu oameni noi.
Logic, e aiurea sa mergi DOAR pentru femei la sala, eu ma duc in mare parte dintr-o perspectiva de bodybuilding.
LolaXLillyNuSpuneNimik întreabă: