| Numescovici3 a întrebat:

Ca care dintre cele 3 mari compani de televiziune merita te abonezi daca vrei sa vezi cat mai mult sport?

3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
RDS CU SIGURANTA.dar uite ca acum sotul meu nu este multumit ca a scos look tv si nu mai vede fotbalul Romaneschee hee in rest nu avem probleme.
O zi frumoasa sa aihappy

| AlexanderAdrian a răspuns:

Daca te abonezi la RDS o sa ai o groaza de posturi insa nu stiu daca sunt suficiente fiindca de ex alde romtelecom se lauda ca dolce sport al lor e mare si tare.

Pe RDS cu decodor si eventual decodor HD o sa ai asa:

DigiSport 1, 2, 3 si inca o data in format HD, Sport.ro + HD, Eurosport si Eurosport 2 + ambele in HD

Pe UPC abia la 50 lei pe luna tv-ul primesti un post Sport 1, pe langa eurosport si sport ro, ei n-au evident nici unul din digi sporturi.

Cica pe Looktv e sport fotbal prima liga, desi in rest postul e unul generalist. La upc costa 10 lei in plus. Pe RDS a fost si l-au scos probabil din cauza costului.

Pe RDS e un post combinat Megamax cu Sport1, probabil emite Sport1 doar cand e vreun meci important, eu nu ma uit la sport.

Cu alte cuvinte nu exista nici un operator care sa le aiba pe toate. RDS n-are Looktv, upc n-are digi sport, nici unul din cele doua n-are dolce sport etc.

Cel mai ieftin pachet tv de la romtelecom are dolce sport 1, 2, 3, 4, eurosport 1 si 2, si sport ro. Pachetele superioare nu au nimic in plus decat cateva variante HD ale celor de mai sus.

| Alissa11 a răspuns:

RDS-cablu. Eu am foarte multe canale de sport si am RDS.

Întrebări similare