| ubhgyfytddtfhfgdf a întrebat:

Cand ascult muzica imi amintesc de copilarie.De cand s-a schimbat lumea aproape uitasem de copilarie... Cand vad atata tehnologie, smartphone-uri simt ca nu mai este cum era mai demult. De ce sa schimat lumea? Eu zic ca este din cauza banilor?

4 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Tehnologia avanseaza, cu sau fara bani. Si multi vor sa tina pasul cu ea. Unii nu inteleg ca, daca te folosesti de un dispozitiv care functioneaza impecabil, nu e neaparat nevoie de un altul, care are cateva elemente in plus (neimportante sau chiar nefolosite de acestia). Dar toti vor sa fie "in trend" si isi cumpara lunar/anual dispozitive din ce in ce mai performante si mai scumpe. Pentru ca au bani. Caci, daca ar muri de foame, nu le-ar mai pasa de gadgeturi si s-ar multumi cu mai putin. Traim alte vremuri, cu care suntem nevoiti sa ne adaptam. Nu putem ramane in trecut, oricat ne-am dori. Eu ma bucur ca am avut sansa sa profit din plin de copilaria din trecut, fara aparaturi care sa ne acapareze existenta. Cu activitati si evenimente sociale concrete, nu virtuale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lumea nu s-a schimbat, este tot aia, la fel de rea, barfitoare si rau voitoare cu atitudine spartana, doar ca nu s-a manefestat asa ca acuma si neavand toate acestea de astazi si era mai tinuta sub control.

| AlexL28 a răspuns:

Eu cred ca din cauza firi omului. Omul e ceea ce e astazi pentru ca mereu a cautat mai mult decat avea deja. Tehnologia de varf din ziua de azi poate sa ne faca viata de 1000 de ori mai usoara. Internet of Things, spre exemplu, poate peste 50 de ani va fi la fel de accesibil si raspand ca si smartphonurile din ziua de azi. Oamenilor le lipsesc in prezent doar cateva elemente cheie ca sa creeze tot ce mintea umana a visat. Cred ca cea mai mare problema ar fi energia, pe langa altele.

| bogdancatalin357 a răspuns:

E o intrebare foarte grea. poate ca mentalitatea s-a schimbat, cand eram mici ne gaseam bucuria in lucruri simple. acum insa...