| hândel a întrebat:

Când eram mic, şi cutremurele erau dese, părinţii mei aveau responsabilităţile împărţite: tata fugea să asigure bibelourile, şi mama fugea să asigure copii. Cred că am rămas cu sechele după această strategie eficientă, şi mi-am lipit acum câteva luni suvenirurile de mobilă, pentru. ca, în caz de cutremur, prioritatea mea să fie înregistrarea video de la balcon a vecinilor isterizaţi, pentru. ca mai apoi să fac mişto de cei care supravieţuiesc, şi chiar şi de cei care nu supravieţuiesc, dacă vor avea o prestaţie convingătoare. Ideea este că mi-am luat altă mobilă, şi nu reusesc să dezlipesc majoritatea suvenirurilor, şi multe sunt din sticlă. Ceva idei?

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Da cu mobila de pamant si te vei face cu mai multe suvenirurilaughing

8 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Tu, chiar vorbesti serios?
Trasni-le-ar de bibelouri! De la cutremur, scapa cine poate. Crezi ca, daca ti se darama shandramaua, mai are vreo importanta ca ai salvat bibelourile?

| Rukhsandra a răspuns:

Esti genia rolling on the floor)...doamne laughing)

| nobody_9468 a răspuns:

Am ajuns sa aud, de fapt sa citesc si astastraight face.
Trebuia sa te gandesti si la consecinte cand le-ai lipitwinking.

Bafta.

| Dara a răspuns:

Nu le dezlipi! Faci mobila cadou cu bibelourile gata lipite si viitorul beneficiar iti va fi recunoscator la primul cutremur. Iar tu iti poti infrumuseta noul mobilier cu alte suveniruri in diverse forme, frumos colorate si garantat rezistente la cutremur. Ceva de genul asta:
http://www.google.com/......tp?/imgres

| AndutzaAndu a răspuns:

Fugea să asigure bibelourile rolling on the floor? Hai ca e prea tare, vorbeşti serios?

Răspuns utilizator avertizat
| Dorinel a răspuns:

Si eu noi in familie avem responsabilitati...iesim toti afara din casa laughing doamne auzi la el fugea sa asigure bibelourile laughing)

| perla a răspuns:

Hai la multi ani poate te cheama costica