Uite niste descrieri:
Luni e prima noastra zi de iubire.Marti si miercuri iarasi e nebunie.Pana vineri vom afla ce-o sa fie, iar in weekend eu te aleg doar pe tine.
Daca ramai fara glas cazi in impas, eu te ajut sa zambesti si sa treci de orice drama.
Eu sunt copilul rebel din tine, eu sunt nebunul ce stie ce-i bine.Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine
O umbra din noapte invelita in fum.Gin tonic si gheata prieteni de drum, alaturi de noi.Si poze din mine imi revin in gand eram noi toti calatori pe vant, zburam impreuna.
Spune-i sangelui ce trebuie sa simta, lasa-ti ochii in voie sa minta. Arata-i mainii ce mana sa prinda, danseaza pana cand cerul incepe sa se aprinda.
De la distanta simt al tau parfum fin, doar varsta ta ma face sa ma abtin.Trebuie sa mai cresti putin sa putem impreuna sa plutim.
Sau chiar cel mai binee sa pui niste versuri dintr`o melodie.Cum ar fi:Orice mi-ai spune acum e in zadarIubirea ta imi lasa un gust amar.Iti spun, Sa nu ma intorci iarasi din drum.Si vreau sa pleci din viata mea, Acum as vrea sa te pot uita.Sau:Ca viata e ca un castel de nisip, stiu bine, promit sa profit doar un pic.
Adica orice!; x
Uite iti dau hi5`ul meu si mai poti lua de acolo cateva descrieri [sau toate:))]ca nu ma supar. http://romanacabc.hi5.com
E foarte simplu. Scrii ce reprezinta poza. Exemplu: eu si prieteni mei la party.
rocky_2741 întreabă: