anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand vei spune:,, Sunt prea fericit/a"? Comenteaza.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Presupun ca atunci cand voi spune asta o voi spune deja cu foarte mare pesimism deoarece fericirea nu este vesnica si se va intampla ceva ce va distruge totul, pentru ca acesta este mersul lucrurilor...
Nu cred ca voi putea spune vreodata mai mult decat "Sunt fericita" pentru ca mereu exista ceva ce sa ma demoralizeze. Am ajuns la concluzia ca trebuie sa iei viata ca pe o gluma : sa nu o iei niciodata in serios si sa ii razi in fata thinking
mult succes kiss

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciodata, comentarii, tot atunci.

| Silvia a răspuns:

Atunci cand le voi avea pe toate, cand chiar voi fii prea fericitabig grin.

| Razvan a răspuns:

Cand o sa fiu multumita de mine, impacata cu trecutul si increzatoare in viitor.Adica aproximativ thinking niciodata

| Mwhahahaa a răspuns:

Atunci cand intr-adevar sunt fericita!big grin (nu conteaza motivul).

mira
| mira a răspuns:

Citeste "Faust" de Goethe.Afla de acolo cand va spune eroul "Clipa, opreste-te, esti cea mai frumoasa."

| arysa a răspuns:

Cand o sa mi se indeplineasca cateva dorinte ascunse.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cand voi ajunge in Rai. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Prea fericita"? Niciodata! Sau, daca ma gandesc mai bine, poate voi spune asta cand imi voi tine pentru prima data copilul in brate.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Fericirea se masoara in clipe...este atat de greu de gasit...

| nyky a răspuns:

Cind vei obtine ceva ce ti-ai dorit foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ohooo.sunt singurul fericit pe aici? tristelor figuri? ce a-ti patit? nu va place viata? nu iubiti? nu aveti unde dormi? santeti flamanzi? insetati? inchisi pe nedrept? dezbracati? santeti Doamne fereste bolnavi/bolnave? si chiar si asa .santeti in viata, daca bantuiti pe aici.bantuiti deci ...traiti, traiv-ar familia mea.fiti fericiti cu ce aveti. si bucurativa.nu, nefericiti, pentru ce nu aveti.

| МŶĶÁŶ a răspuns:

Cand ascult o anumita melodie
da-mi pm cu idul de mess si tio trimit prin e mail

Întrebări similare