anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care bere va place cel mai mult si care firma de bere credeti ca isi merita locul 1?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cate fete de mai sus vorbesc despre sucuri laughing sau cokteiluri.
Pai cea mai buna bere e Ursus se stie.

13 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

In ordine ar fi : Tuborg, Heineken, Stella Artois, Carlsberg, Amstel...

| hândel a răspuns:

La ce bautor impatimit sunt... merge orice bere. S'asa nu sesizez diferente ca beau ffffff rar.

lolita
| lolita a răspuns:

Fosters, Milers, Heineken, Franciscanier, Coronita, Budweiser astea mi s-au parut cele mai bune, imi place sa probez toate tipurile de bere.

| hashe86 a răspuns:

Eu prefer berea neagra
as fi fitos sa spun guiness, asa ca ma multumesc si cu o silva bruna sau un ursus black, sau una proaspata la halba de aici de la fabrica de bere din vecinitongue

| JustMeFlory a răspuns:

Mie imi place REDD'S...:X preferata meabig grin

| Diav0la a răspuns:

Nu berea fabricata in Romania ...in niciun caz...Stiu ca am baut ceva bere in afara... Budweiser .si mi-o placut .eu care nu is bautoare de bere decat ocazional de berea romaneasca nu ma pot apropia.

| NimeniCuActe a răspuns:

Berea mea favorita ar fi Redd's. Iar berile de top ar fi dupa cum se stie... Carlsberg, Heineken, Stella Artois, Fischer, Tuborg, Beck's... si avand in vedere ca ma trag din Reghin... SILVA.

| hanry a răspuns:

Coca Cola ce nu stiati ca este si cola bere?(Timisoareana)

| hanry a răspuns:

Coca Cola ce nu stiati ca este si cola bere?(Timisoareana)

| Lory_2572 a răspuns:

Corona, care se bea cu o felie de lamaie in pahar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stella Artois... e cea mai buna bere.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sigur ca se stie ce bere e cea mai buna... Ursus big grin... exista si un site despre bere si numai despre bere si berea Ursus e cea mai bauta bere din romania.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salitos(bere cu tequila):X:X, budweiser si stella artois

Întrebări similare