In clasa a saptea, pe al doilea semestru am dat teza la matematica si doamna diriginta a anuntat a doua zi ca s-a uitat pe ele si ca notele vor fi dezastruoase. A convocat de urgenta sedinta cu parintii, sedinta ce urma sa aiba loc la trei zile dupa ce am dat teza. Doamna diriginta avea obiceiul de a corecta testele de evaluare acasa si tezele la scoala.
Cand am auzit ce a spus, si ce reactie a avut la adresa noastra, ne-am ingrozit cu totii la gandul ca va fi sedinta cu parintii si ca astfel, excursia de doua zile la Brasov avea sa fie amanata mai mult ca sigur.
Atunci, ne-am gandit ca singura solutie pe care o aveam la indemana este sa scapam cu orice pret de teze.
Si astfel, ce s-au gandit ai mei colegi? Singurii elevi care puteau face nebunia asta erau cei doi elevi de serviciu.Si... spre marea mea stupefactie, a doua zi chiar eu cu un coleg urma sa facem de serviciu la scoala.Nu puteam da inapoi. A ramas stabilit ca vom incerca sa ne infiltram in biroul directorului ( doamna profesoara de limba romana) si vom lua tezele.
A doua zi, zis si facut. Au mers domnii profesori la ore si eu cu Bogdan, colegul meu am ramas singuri pe coridor.Atunci ne-am hotarat sa actionam, pana nu ne vedeau femeile de serviciu.
Am intrat si dupa indelungi cautari care au durat doar cateva minute dar care noua ni s-au parut secole, am gasit "minunatiile".
Le-am luat dar mai aveam de rezolvat o problema:cum scapam de ele? Atunci m-am decis ca voi scapa de ele la toaleta.
Am mers, le-am rupt facandu-le bucati si apoi am tras apa la vas de doua ori.Niciodata nu mi-au tremurat mainile atat de tare ca atunci. Eram speriat de-a binelea.
La doua zile dupa ce am reusit sa scap de teze, doamna diriginta a spus ca nu isi explica ce a facut cu tezele, ba mai mult o invinuia pe doamna directoare, dar, a sfarsit prin a spune ca vom da din nou teza.
Si am dat-o din nou.De data aceasta eram mai bine pregatiti, stiam la ce sa ne asteptam. Daca situatia nu ar fi fost asa grava, am fi ras cu totii dar...nu ne permiteam asta.
Si...la banchetul din clasa a opta, am hotarat sa ma "spovedesc" in fata doamnei diriginte, si nu numai.In fata tuturor domnilor profesori. A fost o reactie de neuitat din partea domniei sale care a ramas incremenita in urma vorbelor mele si ale lui Bogdan iar ceilalti au inceput sa rada in hohote...
Nici astazi nu a uitat intamplarea aceea si de cate ori ma intalnesc cu doamna diriginta, domnia sa face referire la acel fapt.
Nu voi uita niciodata acea intamplare care mi-a dat fiori, fiind pasibil chiar si de exmatriculare in caz ca tentativa noastra esua.
Nu stiu daca as mai face o asemenea nebunie. Poate ca da... poate ca nu...
Prin clasa a 7-a i-am scos dintii unei fete cu o piatra care din greseala a nimerit gura ei![]()
![]()
![]()
,
Nu ma crede nebuna plisss:
am desenat ceva pe un gard cu o prietena( cu marker permanent
Cred ca cel mai nebunesc lucru a fost cand m-am imbatat prima data si m-am sarutat cu mai multi baieti in aceeasi seara ![]()
Bună.
La cât de rebelă sunt cei care mă cunosc se pot aştepta la orice!
Pa, pa.
Pai acu un an, aveam 13 ani si era vara, eu eram la bunici cu sora mea(ea avea 16 ani) si noi cu inca o prietena(avea 15 ani), ne-am gandit sa mergem la discoteca, de fapt mai mult ele vroiau si m-au convertit si pe mine
, toate bune si frumoase da nu ne lasa mama ea era la bucuresti.si la ce ne-am gandit noi, am vorbit cu bunicamea sa ne lase si sa nu-i spuna mamei
, nici unchimiu nu ne lasa da el mergea la o nunta in seara acea cu matusamea(ea stia)
si dupa ce au plecat, am vorbit cu mama, i-am spus ca ne culcam devreme ca suntem obosite si sa nu ne mai sune
. am plecat si am stat pana la 2, mie imi era foarte frica ca o sa vina unchimiu si cu matusamea de la nunta, dar nu au venit iar noi am ajuns cu bine acasa si de atunci am promis sa nu ma mai iau dupa sora mea, eu sunt un copil cuminte de obicei, ea face numai prostii![]()
OanaG întreabă:
liveincolors întreabă:
gladiatoru5000 întreabă: