Verde, relaxeaza ochii, e o culoare care ma calmeaza si-mi da o nota de optimism. imi mai place si albastru intens, ma agita, ma face energica, vesela si gata de distractie
Negrul.Pentru ca este o culoare moderna daca vine vorba de moda, sau altceva.Si ma face mai increzator.
Cuuloarea mea preferata este Violetul.
De ce?
Simplu, arata feminitatea, sensibilitatea si creativitatea.
Eu consider ca toate culorile sunt frumoase. cred ca aceasta preferinta a culorilor vine mai mult din vibratia sufleteasca, vine din ceea ce simti si ceea ce esti tu. rosu, galben, portocaliu, culorile calde sunt pentru cei optimisti, oameni veseli, iar cele mai reci pentru persoanele singuratice, poate mai pesimiste, chiar dure. culoarea prefarta spune foarte multe despre tine, despre ceea ce simti. revenind acum la prima intrebare, am sa spun ca acum, de cateva luni imi place la nebunie rosul. motivatia? sunt indragostita!
Alb.Pentru ca este o culoare pura.
Pentru ca este o culoare simpla si ma caracterizeaza: am idealuri foarte apropriate de imposibil
Daca`ti zic ca albastru e de vreo 2 saptamani m`ai crede?
Daca te uiti pe la raspunsurile mele cred ca cel mai mult am folosit sintagma "ochi albastrii", pentru ca il ador pe el... deci ochii lui, care sunt albastri.
A mea este mov. nu stiu de ce pot spune doar ca ma reprezinta eu de obicei ma imbrac in culori diferite zilnic pentru ca este in functie de starea mea de spirii dar nu cred ca exista o zi in care sa nu am ceva mov pe mine. eu port culortile in functie de stare de spirit...
sper ca ti-am fost de folos
ピンク întreabă:
fluturashul întreabă: