anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e id lui Justin Bieber cel real va rog!
(sorry intrebarea nu e pusa de mine ci de sora'mea de 11 ani waiting ).

12 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Am numarul lui de telefon: 112

spune-i lui justin ca sora-ta are mari probleme acolo sus si in 5 minute va veni in fata casei o masinutza frumoasa cu patutzlove struck care o va duce la JB.

| JustMe a răspuns:

Cred ca o zic pentru a 100a oara: JB e o vedeta, nu isida id'ul sa vorbeasca cu toti fraierii.

| adi4ever a răspuns:

Sa te credem pe bune?

| cerculetezburatoare a răspuns:

Nu cred ca Justin Bieber are id de mess. Adica, pe bune! E vedeta! E ocupat cu alte lucruri... El face alte lucruri decat facem noi, el are mai putin timp pentru PC decat avem noi big grin Si chiar crezi ca isi da id-ul tuturora ca sa-l sacaie? laughing

| Criss001 a răspuns:

Fara suparare dar chiar crezi sa il stie cineva din Romania? la id ma refer...ba si la el...vezi ai grija sa nu iti iei teapa: P happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba frate! tu anonimule! crezi ca id-ul liu justin este atat de simplu? si ce crezi? ca baga pe toti prostii in seama? cica ti-a dat web! hai ba ma lasi? hai ma ma lasi cu bazaconiile astea! doamne cica
ti-a dat web?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma eu stiu ca aia nici macar messenger nu mai au
deci fara suparare nu cred ca are idbig grin
pa:X

| Annakiddu a răspuns:

Alooo fetita Justin Bieber nu are id de mess are twitter, facebook si myspace. Daca stii ce sunt aste...copilu.nu mai visee

| Teodora_Teodoruka_1997 a răspuns:

Da! Eu! Este song_boy@yahoo.com nu sunt sigura ca e el...pt ca mai inainte l-am bagat si eu si nu mi-a dat accept.o fata a spus ca a aratat-o pe maicasa si i-a dat web..nustiu sigur dar merita sa incerci :*. Funda?

| EmyDaniela a răspuns:

Bieber4you@yahoo.com

| Bla bla a răspuns:

Hei voi sunteti chiar idioti jb are id pentru fani si chiar am vb cu el de multe ori si a dat si web.deci pentru toti fanii id e justinbieber_1992