| Δи∂яɛɛα Ƨcʋмρικ a întrebat:

Care era visul tau din copilarie?

7 răspunsuri:
| CosteaVlad a răspuns:

Visul meu când eram pici era să reuşesc să zbor cu un avion făcut de mine. Deşi n-aveam decât vreo 5-6 ani, am reuşit să bat în cuie 2 scânduri perpendicular, i-am pus o elice, un volan, 10. 000 de cuie, moaaamă ce-mi plăcea să le mai bat ăn scânduri laughing, şi gata avionul. Chiar credeam c-o să zbor vreodată cu el... :X big grin

| andreutza_5786 a răspuns:

laughing pai visul meu din copilarie e si ala de acumlaughing mereu mi-am dorit sa ma casatoresclaughing sa am o rochie de mireasa gen printesa cu fundita si multe pietricelelaughing si am mai vrut sa fiu asa. politista, piratarolling on the floor gunoiera la drusalrolling on the floor)

| Rukhsandra a răspuns:

Eu aveam multe vise in copilarie. Cum vedeam un film sau un desen vroiam sa fiu ca o personajul principal.Mai vroiam sa fiu "doctorita de caini", politista la criminalistica (csi sau agent FBI. ceva acolo ), dansatoare, gimnasta... multe happy

| georgegs a răspuns:

S-a.ajung.cantaretoh go on

| cioco1tweety a răspuns:

Sa devin cantareata sau dansatoareoh go onlaughing
Ce mai vremuriday dreaming

| Roxy a răspuns:

Cand eram mica vroiam sa devin pilot de formula 1laughing
Sau tot cand eram mica vroiam sa fiu vererinar(siacuma as vrea dar nu se castiga)happy
Mai vroiam sa fiu asasin platitlaughing
Si mai vroiam sa am puteri supranaturalerolling on the floor
Adica sa ma pot transforma intr-un gel mov si sa tot arung cu gel deala mov din mainilaughing
asa ma jucam cu varumiorolling on the floor
tin minte ca odata de ziua mea le-am cerut la ai mei o soparla iguana sau un cal...Binenteles ca nu am primit nici una din astea tinand cont ca stau la apartament si ca nu se gaseau iguane pe atunci in orasul meulaughing

| Bacemi a răspuns:

Sa fiu un super - erou ca toti cei prezenti in filme. Visam sa ajut omenirea si sa lupt cu raufacatorii.