| NeluMirea a întrebat:

Care este diferenta dintre Mos Nicola si Mos Craciun?

Răspuns Câştigător
| JustMe6378962 a răspuns:

Mos Nicolae aduce bomboane in cizme si papuci, Mos Craciun aduce cadouri (jucarii, masinute, papusele) sub brad. Sau de mos nicolae oamenii serbeaza doar ziua unora pe cand de mos craciun noi sarbatorim Nasterea Domnului, si ne adunam in familie si poate mananci ceva, de exemplu oua unmplute, prajituri sau torturi...etc.

15 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dar te intreb eu care este diferenta dintre Domnul Isus si Mos Craciun?
Oamenii au schimbat sarbatoarea nastereii Domnului Isus cu Mos Craciun.

| ImiPlacToate a răspuns:

Diferenta este Mos Nicolae aduce dulciuri in cizme si papuci iar mosu craciun aduce mai multe din astea bomboane, jucarii, O zi buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vin in alte zile

| BlackEyedGirl a răspuns:

Mos Nicolae vine pe 5 decembrie, in seara dinaintea Sfantului Nicolae si aduce in special dulciuri pe care le pune in pantofi, iar Mos Craciun vine pe 24 decembrie, in ajunul Craciunului (sarbatoarea Nasterii Domnului) si aduce pe langa dulciuri, si alte chestii, cum ar fi: jucarii, haine, carti etc., pe care le pune sub bradul de Craciun.

| FadetoBlack a răspuns:

Oare care e diferenţa?!

| Esperança a răspuns:

Diferenţa este că "Crăciun" este o sărbătoare păgână care nu are nici o legătură cu Naşterea lui Isus Hristos, iar moş crăciun nu există, pe când de Nicolae e plină lumea, dar asta nu înseamnă că trebuie numit sfânt şi sărbătorit sau să se dea cadouri în numele lui!
Dar ce să faci când păgânitatea e la putere în România?

| MerVeilleuX a răspuns:

Moş Crăciun vine de crăciun. Era o poveste despre ăştia doi dar, din păcate, nu o mai ştiu... :S

| MioaraParalescu a răspuns (pentru Esperança):

Pagana esti tu!
Craciunul este o sarbatoare frumoasa care aduce bucurie in sufletele oamenilor.
Nu este o sarbatoare pagana!

| IceCream5 a răspuns:

Mos Nicolae e taica'tu, Mos Craciun e maica'ta.

| Esperança a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Păgâni sunt aceea care sărbătoresc crăciunul. Eu sărbătoresc "Naşterea Domnului"
Nu confund naşterea cu crăciunul. Tu nici măcar nu ştii ce înseamnă crăciun, mai documentează-te că multe dintre sărbătorile creştine au denumiri păgâne.

Aham si tu cand ai fost mica nu a venit niciodata mosul la tine laughing
Nu ai sarbatorit niciodata craciunul?
Ce viata trista cred ca duci imi pare rau pentru tine sad

| Esperança a răspuns (pentru MioaraParalescu):

Când eram mică veneau ai mei la mine făcând pe moşu...Adică totul era doar o minciună.
Nu-mi spune că tu crezi in moşi :-ss
Dar apoi crescând, am aflat că lucrul acesta nu este Biblic şi am încetat de a mai practica aceste fapte păgâne!
şi mă bucur că am aflat adevărul, deoarece nu-mi place să trăiesc în minciună şi deziluzii.
Dar fiecare e responsabil de propria-i viaţă şi fiecare va da socoteală în faţa Dreptului Judecător, iar scuza cum că "nu am ştiut" nu există.

Nu ai de ce sa iti ceri scuze fata de mine.
Nu mai cred nici eu in mosu pentru ca am 18 ani, dar cand eram mic pentru mine era cea mai mare bucurie din an laughing
Oricum fiecare are opinia lui si eu o respect pe a ta.

| Never4ever a răspuns:

Sunt fratihappy

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Nimic, amandoua sunt minciuni, stiti cine e TATAL MINCIUNII.

Întrebări similare